Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hónapja volt abortuszom és...

4 hónapja volt abortuszom és úgy néz ki megint teherbe estem nem akarom megtartani! Megint abortusz lesz. Lehet, hogy többé nem lehet babánk?

Figyelt kérdés
Van már két fiúnk őket terveztük.27 éves vagyok fogamzásg. nem szedhetek trombózis veszélye miatt gumival védekeztünk de miért is ne kiszakadt.Kicsit vicces tudom,de én nem nevetek.Akarunk majd babát,de a jelenlegi anyagi helyzetünk nem engedi.
2009. júl. 29. 12:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%

hm....

a kérdésre válaszolva: igen, lehet, hogy nem lehet több babád.

bár abortusz után 4 hónapra teherbe esni....másnak meg évekig nem sikerül!

figyeljetek már jobban arra a r.hadt gumira!!!!!

2009. júl. 29. 13:01
 2/26 anonim ***** válasza:
82%

Szia, én sem nevettem rajta..gondolom nagyon nehéz lehet.

Talán még gondoljátok át mégegyszer. Nem akarok a helyzetedben turkálni, de lehet, hogy lenne megoldás. Csak ne pánikolj.

Eszembe jutott a fogamzásgátlásra a spirál. Ezt ajánlották már? Igaz ez sem 100%, de melyik az?

Az, hogy többé nem lehet babád?szerintem nem igaz, bár tényleg lehetnek problémák, de ez is egyedi. A doki biztosan jobban tudna ezekről tájékoztatni.

Kitartást kívánok!

2009. júl. 29. 13:02
 3/26 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Finoman fogalmazva is kaki a helyzet.

Szerintem gondoljátok át reálisan: lesz-e valaha olyan az anyagi helyzetetek, hogy vállaljatok még egy babát? Most mennyire nem tudnátok felnevelni?

Van egyébként más módja is a védekezésnek. Ha még akartok majd valamikor gyereket, de nem egy-két éven belül, akkor én a te helyedben elköttetném magam. Ugyanis ez (legjobb tudomásom szerint) visszafordítható. Érdemes lenne utánanézned.

2009. júl. 29. 13:07
 4/26 anonim ***** válasza:
76%

Jaj!Gondoljátok át még egyszer ezt az abortuszt!Ha akartok még babát mire vártok?Mi a garancia arra,hogy később jobb anyagi helyzetben lesztek?!

ez a kis Emberke Titeket választott/tartott érdemesnek arra,hogy felneveljétek!Annyira rossz a helyzetetek?Aludjatok rá egyet légyszi!!!

2009. júl. 29. 13:08
 5/26 A kérdező kommentje:
Kszönöm a válaszod!Azt hiszem átgondolom mégegyszer.Minden jót neked.
2009. júl. 29. 13:09
 6/26 anonim ***** válasza:
69%
nem, egyáltalán nem vicces. más mindent megadna egy babáért, te meg a másodikat ölöd meg. a szívem szakad meg értük, és próbálok inkább semmit nem kívánni neked, de valahol úgy gondolom, hogy inkább ne is legyen több... kivételek persze vannak (mármint, ahol megbocsátható az abortusz), csak szerintem igen kevés...
2009. júl. 29. 13:09
 7/26 A kérdező kommentje:
Én nem dolgozom csak a férjem.Nagyon sok a kiadásunk és a fiúk iskolája/óvodája sem olcsó!A házunk is kicsi szóval vannak problémáink mint mindenkinek.Talán meg is rémültem egy kisbabától mert már olyan régen pelenkáztam!
2009. júl. 29. 13:14
 8/26 anonim ***** válasza:
88%
A gyermekeknek Rátok van leginkább szükségük nem luxus körülményekre!Mi sem lakunk nagy lakásban mégis 3.babát várjuk!A kicsiből is ki lehet hozni okosan a legtöbbet úgyhogy ez ne legyen befolyásoló tényező!
2009. júl. 29. 13:18
 9/26 anonim ***** válasza:
87%
mi úgy nőttünk fel négyen, hogy édesanyám az orvosi egyetemet végezte közben, csak apu keresett (nem sokat) és nagyiéknál laktunk igen sokáig... mind a négyen egyetemre mentünk és lassan 3-an túl is vagyunk rajta. igaz, hogy volt olyan, amikor a szüleim azt mondták valamire, hogy ez most nem megy. ettől még egészséges és ép felnőttek lettünk...
2009. júl. 29. 13:26
 10/26 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk elég sok kedvezménnyel is jár a nagycsaládosság!Értem ez alatt a suli/ovi témát!Az is sokat levenne a vállatokról ha nem kell majd tankönyvet és teljes étkezést fizetni!Látod?Ez sem érv az abortusz mellett!!!
2009. júl. 29. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!