Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hónapja volt abortuszom és...

4 hónapja volt abortuszom és úgy néz ki megint teherbe estem nem akarom megtartani! Megint abortusz lesz. Lehet, hogy többé nem lehet babánk?

Figyelt kérdés
Van már két fiúnk őket terveztük.27 éves vagyok fogamzásg. nem szedhetek trombózis veszélye miatt gumival védekeztünk de miért is ne kiszakadt.Kicsit vicces tudom,de én nem nevetek.Akarunk majd babát,de a jelenlegi anyagi helyzetünk nem engedi.
2009. júl. 29. 12:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
87%
Igen előfordulhat hogy ha most ezt a babát elveteted soha többé nem lehet majd gyereked. Gondolkozz egy kicsit nem vagy már gyerek az hogy ilyen hamar ráadásul védekezés mellett teherbe estél annak oka van. Nagyon sokan élnek egyik napról a másikra és mégis boldogok. Egy abortuszt is sok elviselni nem hogy 4 hónap alatt kettőt. Én 18 éves vagyok a párom 26 csak ő dolgozik még az én szüleimnél lakunk. Ők igaz támogatnak de nem nagyon mert nekik sincs. Terhes voltam. Ott hagytam a sulit. De 11 hetesen elvesztettem. Ha nem hal meg akkor megszültem volna. Gondolkozz el egy kicsit mert egy baba nagy felelősség és már a fogantatás pillanatában az életünk része. Jó égézséget és erőt a jó döntéshez.
2009. júl. 29. 15:32
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Majd írd meg hogy döntöttél. Én ismerek olyat hogy csak az apa dolgozik és 6 gyerek van a legkisebb 1 éves a legnagyobb 11 de boldogok szeretik egymást és jól megvannak. Ismerem őket nagyon közelről. Jó fej emberek.

Szedd össze magad és ne félj ha másoknak ment neked is fog.

Az a baba már a tied ragaszkodj hozzá és ne félj mindig van valahogy sosincs úgy hogy ne legyen. Ha mégis elveteted akkor számolj azzal hogy lehet soha többet nem lehet gyereked. Kitartás sikerülni fog.

2009. júl. 29. 15:38
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem lehet könnyű neked. Sajnos a mai világban nagyon a pénz mondja meg, hogy mit csinálj. De én a helyedben akkor sem vetetném el ez a gyereket.Persze nem tudok elfogulatlan lenni a kérdésben, hiszen én, 30 évesen mindent megtennék azért, hogy egy egészséges kisbabát ki tudjak hordani, meg tudjam szülni és fel tudjam nevelni. Lehet, hogy másképp gondolkodnék, ha már lenne gyermekem, de egymás után 2 magzatot már biztos nem tudnék megölni. Gondolkodj még ezen szerintem. Biztos, hogy nem véletlen, hogy ismét megfogant benned egy kis élet. Én nem ítéllek el, ha elveteted, de nem helyeslem. Lelkileg is nehéz lesz feldolgozni, és a testedet is meg fogja viselni. Ha valami szövődmény lesz, akkor pedig tényleg nem fogod tudni megbocsájtani magadnak amég élsz soha. Persze, ahogy írtam az elején, én elfogult vagyok. Sok erőt kívánok neked a döntéshez, és a következményéhez is, akárhogy döntesz.
2009. júl. 29. 16:07
 24/26 anonim válasza:
0%
Felelőtlen rib*nc!
2009. nov. 17. 21:08
 25/26 anonim válasza:

Ezt nézd meg és okulj!

[link]

2009. nov. 17. 21:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia megint!

Mi újság? Mi lett veletek?

2009. nov. 18. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!