Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hónapja volt abortuszom és...

4 hónapja volt abortuszom és úgy néz ki megint teherbe estem nem akarom megtartani! Megint abortusz lesz. Lehet, hogy többé nem lehet babánk?

Figyelt kérdés
Van már két fiúnk őket terveztük.27 éves vagyok fogamzásg. nem szedhetek trombózis veszélye miatt gumival védekeztünk de miért is ne kiszakadt.Kicsit vicces tudom,de én nem nevetek.Akarunk majd babát,de a jelenlegi anyagi helyzetünk nem engedi.
2009. júl. 29. 12:55
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
69%

Sok előttem szólóval egyetértek, de van még egy lehetőség.

Szerintem nem elvetendő lehetőség az örök-beadás. Sok család nagyon szeretne örökbe-fogadni újszülöttet, és nincs lehetőségük rá.

Egyéb lehetőségek is vannak.

A következő szövetség ezekkel a kérdésekkel foglalkozik, van telefonszolgálatuk. Ők több lehetőséget tudnak mondani az abortusz helyett:

[link]

Remélem tudtam segíteni, bölcsességet kívánok a döntéshez!

2009. júl. 29. 13:37
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
Én nem bántani akarlak, de ez igazságtalan! Sokan mások,mint pl én is minden hónapban azon imádkozunk, hogy végre legyen pozitív a teszt. Nem gondolod, hogy ez egy jel? Abortusz után ilyen hamar teherbe esni? Ez a kicsi lélek akar titeket, hát ne dobd el magadtól. A mai világban senki nincs olyan helyzetben, hogy anyagilag ne legyen gondja. De ha mindenki így gondolkodna, akkor lassan kihalnának az emberek!
2009. júl. 29. 13:45
 13/26 anonim ***** válasza:
86%
Szia szerintem ne vetesd el ha még úgyis szeretnétek babát mert igenis előfordulhat hogy nem lehet majd később amikor már akarnátok.
2009. júl. 29. 13:56
 14/26 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem jobb is, ha soha többé nem lehet gyereked! Érdekes, hogy ezen az oldalon mindenki védekezés mellett esik teherbe!
2009. júl. 29. 14:03
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
Elkezdek már én is védekezni, hátha összejön :-)
2009. júl. 29. 14:11
 16/26 anonim ***** válasza:
58%
"kedves" utolsó válaszoló,szerintem ilyet senkinek nem szabad kívánni!
2009. júl. 29. 14:13
 17/26 anonim ***** válasza:
49%

"Érdekes, hogy ezen az oldalon mindenki védekezés mellett esik teherbe!"

Mindenki nevében nem beszélhetek, de én (szoptatás és spirál) és az anyukám (spirál), a húgom (gumi), az unokanővérem (esemény utáni tabletta - ikrek), meg az anyósom 2szer (gyógyszer, spirál) védekezés mellett estünk teherbe. Baromi jól hangzik, hogy közel 100%-os védettséget ad gyakorlatilag mindegyik, de egyik sem 100%. A 100%-os védettséget az ad, ha az ember nem él szexuális életet.

A kérdező tanácsot, választ vár egy kérdésre, nem pedig cseszegetést!

2009. júl. 29. 14:21
 18/26 A kérdező kommentje:
A "szerintem jobb is ha soha többet nem lehet gyereked!" írójának üzenem,hogy én soha nem kívánnék ilyet senkinek mert szerintem fogalma sincs a helyzetről!Minden szeretetet megadunk a gyerekeinknek és nem rossz szülők vagyunk csak jelenleg nagyon nehezek körülményeink!A neve nincs óvszerek meg tényleg sz...ok!
2009. júl. 29. 14:31
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki más. Valakinek az első abortusz után évekig nem jön baba aztán elvetél ha meg is fogan. De van olyan is hogy abortuszok után is teherbe esik. De ha még akartok babát akkor most miért nem jöhet? Azt gondoljátok át ha pl. 2 év múlva szeretnétek babát akkor milyen lenne az anyagi helyzet meg a lakás és most milyen. HA nem sok változást látsz benne tartsátok meg szerintem a babát. A pelenkázásba meg újra bele lehet jönni.:)Kívánom hogy ne bánd meg a döntésedet bárhogy is döntesz a pároddal.
2009. júl. 29. 14:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy igazságtalan, hogy védekezés mellett terhes lesz, aki nem akar, másnak meg nem sikerül, hiába próbál meg mindent. A kérdezőnek ez most ugyanolyan baj, nem tehet róla senki, hogy másnak nem jön össze.

Egyébként nem túl valószínű, hogy ezután ne lehetne babátok, kedves kérdező!

2009. júl. 29. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!