18 évesen abortuszom volt. Most 24 vagyok és gyereket szeretnénk. Mondjam el a páromnak, hogy én már voltam terhes?
Akkoriban (18) Túl nagy felelősségnek éreztem volna egy gyereket, illetve az akkori kapcsolatomat sem éreztem olyan stabilnak.
A vőlegényemmel 3 éve élünk együtt. Nem titkolunk el egymás elől semmit! Kivéve én ezt...
Tudod mit?? Ne mondd el,nyugodj meg és össze fog jönni.
Mert mért ne jönne??Rendesen csinálták,szövődményed nem volt.Az idegesség viszont árt.
Az a baj,hogy ott kérdésként szerepel.De ha nem kérdezi,akkor nem kell.
Viszont mondhatod,hogy nem szeretnéd,ha a párod tudna róla.Jobb ötletem nincs.
Szerintem ez alapvetően a kapcsolaton múlik. Én nem vagyok az a megosztos típus, ezt mégis elmondanám, mert nagyon sokat ártana az őszinte kapcsolatunknak egy ilyen nyomasztó titok. És ismerem magam: bennem ott lenne feszültség-forrásként és gátként, hogy van egy nyomasztó titkom.
A kiskönyvemet pedig tuti megnézné (Murphy!) az teljes összeomlás.
Valahogy így fognék hozzá: tudod, van egy dolog, amire még nem volt alkalmam, hogy elmondjam és úgy érzem most sem tudok sokat mondani róla, viszont mivel az egész életemet megosztom veled, ezt sem szeretném kihagyni -az őszinteség jegyében...
A terhességi kiskönyv nem a múltról szól,hanem a jelen terhességről.
A nőgyógyászt is kötelezi az orvosi titoktartás.És nem a múlbéli abortuszról fog beszélni.Én nem mondanék semmit.Lenyugodnék,és szépen a babára koncentrálnék.De nem túlzottan,mert a rágörcsölés nem vezet sehova.
Van benne valami, amit az utolsó ír.
De amúgy pl. az én védőnőm és orvosom sem mindig töltött ki mindent A-Z-ig, és most sem.
Az orvosodnak, majd azért említsd meg, hogy volt abortuszod, de erről nem szeretnél beszélni, mert rossz emlék stb. De el is titkolhatod, de ha ugyanott szülsz ahol az abortuszod volt, akkor a gépben lehet benne vagy.
Nem tudom mi lenne a jó. Viszont így utólag biztosan nem fogadná szívesen, de ha kiderül a terhességed során az sem lesz jobb. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!