Ilyen még nem történt velem! Lehet baba?
Mi a véleményetek a Medi-Lab tesztről?
Most csináltam egyet, és látom a második csíkot halványan, de nagyon halvány. Alig van ott valami, de mégis ott van. A férjem szerint csak a nedvességtől van, na de akkor ennyi erővel minden teszt pozitív lenne, ha a nedvességtől lenne. Nem? Segítsetek!!! Most akkor mi van???
A leírtak alapján én is babára gondolok. De nem mindegy, hogy a második csík a teszten színes-e vagy szintelen. Kívánom, hogy színes legyen!
Ezen az oldalon, ha beütöd a keresőbe, hogy szellemcsíkos teszt, akkor sok helyen belinkelték róla a képet és könnyebben tudsz dönteni, hogy a tiéd milyen. Kívánom, hogy babás legyél!!! Megy a drukk!!!
Szia! meg mindig barnazol? Az nem jo jel, szerintem mindenkepp menj el dokihoz, ha babas vagy valoszinuleg ad majd Duphastont vagy Ultrogenstant, hogy tamogassa a babat. Hanyadik napjan vagy a ciklusnak? Nekem 10.-en kellett volna megjonnie es 20-22.-en lett halvany a masodik csik. Viszont a kontroll csiknak rozsaszinesnek kell latszodnia, es miutan megszarad a teszt ha az ott marad, akor babas vagy, meg ha csak halvany is a csik. Tudom, vizesen meg latszik a kontroll csik, de szaradas utan nezd.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!