Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges menses alatt...

Dorzsika kérdése:

Lehetséges menses alatt teherbe esni? 2hete történt a dolog, és fáj a mellem, a mensesem pedig 2hét múlva aktuális. Eddig még nem jött össze, pedig szeretnénk babát, második baba lenne.

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Most vagy középidőben ,pé után nem szokott fájni a melled? Nekem akkor kezd fájni a mellem mikor megvolt a pé.
2011. márc. 20. 13:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia.Nem szokott,menses előtt 1hét.Azért furcsa,hogy fája cicim.Teszteljek,szerinted?Köszi a választ.Remélem összejött..
2011. márc. 20. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ha a végére akarsz járni tesztelj,ha negatív még az sem jelenti azt hogy nem sikerülhetett később a ciklus többi napján. Én azt vallom inkább egy teszt mint folyamatosan tipródjon az ember. Volt hogy én is csináltam megérzésből,és utána megnyugodtam még ha nega is lett.
2011. márc. 20. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Én így lettem terhes.10hós baba anyukája
2011. márc. 20. 15:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Tényleg,szóval lehetséges.Jó,mert egyébként próbáltuk mindig úgy csinálni,hogy megfelelő legyen .Erre tessék.Az igaz,hogy nem kell görcsösen csinálni,mert tuti nem sikerül.Egyébként az a legrosszabb,hogy a párom külföldön van,így nem sok esélye van1-2 alkalom.Sajnos...Ha még emlékszel,TE mikor eshettél teherbe a menses idején.Én 5.napon,ha az vagyok...Köszi.
2011. márc. 20. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már, hogy 2 héttel mensi előtt már fájni kezdett a mellem, és mégsem voltam még terhes. Ez változó nálam, hogy mikor fáj. Szerintem ebből még nem biztos, hogy sikerült a baba. De hallottam már olyat is, hogy volt akinek pé-től fájt a melle és azért volt, mert terhes lett...de szerintem még bármi lehet.
2011. márc. 20. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd írd meg ,ha teszteltél az eredményt. Szurkolok!
2011. márc. 20. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!