Ha gyakorlatilag a fiú és a lány is egészséges, mi lehet az oka, hogy nem lesz baba az ovuláció környéki együttlétből? (Ovu teszt kimutatta). Mik lehetnek az okai? Mással is történt így?
Nagyon sokan vannak akiknek a hormon s minden egyéb is rendben van , mégis várat magára a pici. ennek ezer oka lehet , stressz, görcsök......... biztosan sokat hallodtad ezt.
De talán erről kevesen tudunk: a Nővérem(2 éves csodás kislánya van) 8 hónapig próbálkozott azután hogy minden rendben volt náluk, és eldöntötte hogy elmegy más jellegű vizsgálatra. Természetgyógyásznál járt aki valamilyen elektromos akupunktura szerű vizsgálatot csinált és közölte vele, hogy a tejzsírt nem tudja lebontani a szervezet, és mivel rengeteg joghurtot, meg tejterméket evett , ez lerakódott ez akadályozhatja nála a beágyazódást. 2 hónapig nem evett, nem ivott semmilyen tejterméket és azt követő hónapban késett a mensije, de csak 2 hétre rá tesztelt + lett:)))))))
hat sajnos ismeros ... mi is igy vagyunk februarba lesz ket eve hogy probalkozunk , egy fel eve hogy orvoshoz jarok , mindenfele hormontesztet megcsinaltunk minden rendben , ferjemnel is minden ok , es megsem jon , mar en is total ki vagyok keszulve ,kozbe meg ugy erzem az egesz vilag terhes korulottem csak en nem ......
erdekes amit az elottem levo irt a tejtermekrol , en is rengeteg tejet iszom , vajon tenyleg lehet koze hozza ??????
els vagyok.
A tesómnak szinte megtiltották a tejtermékeke fogyasztását, két hónap kellet mire a szervezet rendbe jött. Hogy ez okozta hogy babaás lett vagy nem azt nem tudom 100 % ra mondani, de megérte a lemondást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!