Ha minden másnap együtt vagyunk a párommal akkor össze kell, hogy jöjjön a baba, nem? Ha egészséges a pár, akkor tuti, ha peteérés is van.
Nekem egyszer a doki azt mondta, hogy ha mindkét félnél minden OK és jókor is vannak együtt, akkor is csak 25% esély van minden hónapban a teherbeesésre, tehát szerinte az a teljesen normális, ha 1 éven belül jön össze a baba. Aztán már máshol is hallottam ezt a számot.
3 év azért már sok!
Természetesen voltunk már kivizsgáláson mindketten. Most a végére már nincs több ötletük a dokiknak. Szerintük Ok. minden. De csak az egyik petevezetőm átjárható ez ugye már csak 50 % és ha azt a 25%-ot nézem akkor biza havonta nekünk csak 12,5% jár. Hát ez nem túl bíztató. Én is tudom, h. azért ez nem így megy, de nem fér a fejembe. "napont az azt jelenti, hogy tuti nem hagyod ki, a peteérést, hiszen a kisfickók éldegélnek még odabent, s mire elfáradnának pont jön a felmentősereg.
Komolyan nem tudom mit lehetne még tenni.
DE tegnap azt mondtam, hogy elég volt, nem tépem tovább magam. Sok volt már. Ha nem hát nem! Aztán majd őszhajú néni leszek mire jön az a gólya. :S
BOCS MINDENKINEK....
Azért köszi a válaszokat
Már voltunk mindenhol. Az telt 2,5 évbe. Szóval nem tudnak semmit. Most már megtették, amit lehet. Elvileg már ugye van valami esélyünk azzal az egy petevezetővel...
Úgyhogy nekem ez jutott egyenlőre
de kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!