Lombik babások, illetve jelenleg a programban résztvevők segítenének?
Szombaton kaptam vissza két kis csodát :-) 5 naposan.Utrogestant hüvelykapszulát és crinone gélt használok
.Ma viszont tojásfehérjés nyákom volt.Olyan, mint ami peteéréskor van.Azt olvastam,h ez a nyák jelezheti alapban a menstruációt.Itt viszont nem tudom a sok progeszteron pótlás miatt. Azért olvastam utána egyébként, mert nekem a menstruációm előtt soha nem ilyen volt,hanem inkább krémes jellegű.Jajj,nem tudom máshogyan leírni,ne haragudjatok:-)
5 kg fogyás...Neked nagyon durván jelentkezhetett akkor,Jézusom.Kb úgy tudom elképzelni, h kinyitottad a szemed és már jött is.Más úgy láthat minket sokszor,h túlzottan aggódunk.Ez így van, legalábbis nálam, hiszen mi "lombikosok" éveket tudhatunk magunk mögött,sok-sok csalódással.
Hét hetesen fogok menni egyébként én is.Alig várom,de nagyon izgulok is.Egy aggaszt,h tompán,de szinte állandóan érzem a hasam alját.A magne b6-ot te szedted?
Márciusban mentek,huhhh az mindjárt itt van.De szuppiiii.De most gondolom nyugodtabb vagy,mint az elsőnél.Egy barátnőm azt mondta,h abszolút nem izgult a másodiknál,hiszen a lánya akkor már másfél éves volt,így a tudatában tudta,h gyerek nélkül nem marad.
Lombikos ikres kismami vagyok.
Onnan gondolom, hogy egy baba lehet, mert ikreknél magasabb szokott lenni a hcg.
Nálam 5 naposokkal, ET+13. napon 2600 volt.
Mindenki gratulált, hogy tuti ikrek; de az 5 hetes UH-on egy, üres petezsákunk volt -azt mondta az orvos, hogy ilyenkor még normális.
1 héttel később 1 szabályos, és 1 szabálytalan petezsákban volt 2 embriónk szívhanggal. Azt mondták, 1 babára számítsunk.
2 héttel később két, egyformán fejlődő embriónk volt, és azóta is 1 mm közöttük a különbség.
Nekem a pozitív teszt utáni időszak sokkal nehezebb volt, mint az eredményre várás 2 hete. Mindig volt min aggódni...
Ráadásul nekem végig nem volt egyáltalán terhességi tünetem sem; ez is aggodalmat keltett, hogy miért nem érzem, hogy terhes vagyok?!
Most a hasfájások idegesítenek. Nem tudom mi normális, és mi jelent bajt.
Most 17 hetes vagyok, de alig várom, hogy kint legyenek -persze véletlenül sem túl korán-; mert én akkor leszek igazán nyugodt, ha már a kezemben lehetnek.
Egyszer annyira begörcsölt a vádlim, hogy már majdnem bőgtem, alig bírtuk szétmasszírozni, ezután vettem magnéziumot.
A görcsölés miatt ne aggódj, egy stimuláltak, kettős már most is alakulgat a méhed.
Később jön a csípőfájdalom, aztán még van egy pár. Nekem farfekvéses volt a feje a bordám alatt volt közvetlen. Amikor megfeszítette magát konkrétan légszomjam volt.
Igen mi is így vagyunk, hogy már egyszer volt szerencsénk. Ha mégsem sikerülne, akkor sincs baj, egyke marad. Nem tudod nekik a kistesónál mennyit ültettek vissza? Sikerült nekik? Bocs az offért.
Amúgy igen, aggódsz a várva-várt uh előtt, utána a másik előtt, aztán ha mentek downszűrésre az is, de ott már mindenét látni. :) Aztán jön a genetikai uh. Ezen engem még a genetikai tanácsadással idegesítettek, mert akkor már 38 voltam. Mindenáron rá akartak beszélni az amniora, de én nem vállaltam azt az 1% vetélés kockázatot sem. Nem hiába küzdöttünk évekig.
Hát lassan én is azt gondolom, hogy miután kiderült, hogy sikerült, még nehezebb. Az ultrahangig még van két hét. Nem gondoltam amúgy, teljesen úgy voltam vele, hogyha pozitív, akkor onnantól már nagyon nyugodt leszek.A hcg-d az enyémhez képest tényleg jó magas volt. Én azért nem tudtam, hogy most mi utal mire, mert a papíromon az értéktartomány 10-1000-ig volt és nekem 976 lett. De amúgy egyet érzek én is.
Szerintem én is akkor leszek majd nyugodt, ha a kezemben lesz/lesznek.
Vettem ma magne b6-ot és már jobb is, pedig még csak egyet vettem be.
A barátnőm kettőt kért vissza a másodiknál is, egy maradt meg és azóta már meg is született. Fagyi baba volt egyébként. Szerintem egyébként sikerülni fog, mert nem görcsösen és mindenáron akarod, ahogyan írtad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!