Lombik babások, illetve jelenleg a programban résztvevők
segítenének?
Figyelt kérdés
Szombaton kaptam vissza két kis csodát :-) 5 naposan.Utrogestant hüvelykapszulát és crinone gélt használok
.Ma viszont tojásfehérjés nyákom volt.Olyan, mint ami peteéréskor van.Azt olvastam,h ez a nyák jelezheti alapban a menstruációt.Itt viszont nem tudom a sok progeszteron pótlás miatt. Azért olvastam utána egyébként, mert nekem a menstruációm előtt soha nem ilyen volt,hanem inkább krémes jellegű.Jajj,nem tudom máshogyan leírni,ne haragudjatok:-)
Nekünk is 120 km volt, mire hazaértünk, mondjuk a harmadiknál lefeküdtem a hátsóülésre. Bár nem hiszem, hogy ezen múlt. Sok mindent másképp csináltam. Az elsőnél nem tudod mire számíts. A másodiknál már igen, és hasonlítgatod az elsővel. Ez sem jó. Nem volt két egyforma. Egyébként a harmadiknál éreztem, hogy ez vhogy mégis más, de tesztelni nem mertem hamarabb. Nem tudom a haspuffadás másnál hogy volt, de nekem az első kettőnél a 3-4. napra megszűnt, az utolsónál több, mint 3 hónapig megvolt.
2017. febr. 10. 19:47
12/44 A kérdező kommentje:
Engem riogattak,h csak kisérővel mehetek haza beültetés után, aztán kaptam egy papírt míg pihentem, h olvassam el.Ezen rajta volt,h nyugodtan lehet hazavezetni egyedül is. A puffadás nekem leszíváskor sem volt és beültetés után sem egy percre sem.Talán nagyon néha láttam, mintha picit alul pufis lenne,de betudom a hozzám képest több folyadéknak.Szorulás viszont már 3 napja van.Szenvedek vele.Miben érezted,hogy más ez a harmadik?Volt fagyibabás beültetés is?Nem teszteltél, akkor kivártad a vérvételt?:-) Táppénzen voltál és nagyon kímélő életmódot folytattál,vagy mindent úgy csináltál mint előtte?
2017. febr. 10. 20:06
13/44 anonim válasza:
Szia! Én 3 napos embriókat kaptam vissza és ET+9.napon pozitiv lett a tesztem! 😊 A tüneteket tekintve nekem semmi nem volt, kivéve a haspuffadást és transzfer után 3.napon hasszurkálás aztán semilyen terhes tünet nem volt. Mondjuk a haspuffadás az megmaradt! A beültetés után én nagyon sokat pihentem szinte csak wc-re mentem ki illetve a házban sétálgattam! Dolgozni se mentem kiirattam magam! Jelenleg 19 hetes terhes vagyok!😊😊
2017. febr. 11. 13:52
14/44 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon gratulálok:-) és Köszönöm szépen, hogy írtál.A tesztet én kihagyom, sajnos ehhez nem vagyok elég bátor és megszámlálhatlan alkalommal okozott csalódást.Ez a haspuffadás dolog ,ami elgondolkodtat.Mennyire látványos volt ez nálatok,vagy a nadrág is szűkebb lett érzésre?Nálam csak annyi,mintha többet ettem,ittam volna kicsivel,de semmi extra.Fájt is a hasatok?
2017. febr. 11. 17:03
15/44 anonim válasza:
Első vagyok. Mindhárom alkalommal táppénzen voltam a vérvételig, mondjuk nekünk ez a nem várt napján volt. Igen, kímélő. Szerencsére a férjem megcsinálta a takarítást. Az első 3 napban csak feküdtem, ettem,ittam wcre jártam és sétáltam a lakásban. Utána már kiteregettem, de óvatosan csakis térdeltem a mosógép előtt, nem hajoltam.
A haspuffadás nekem olyan volt, mint mikor túleszed magad, nem tudtam behúzni a hasam. Csak az előbb-utóbb elmúlik magától vagy Rennie és társaitól, ez meg úgymaradt egész napra és nagyon sok hétre. És igen emiatt szűknek tűnt a nadrág.
A sok víz nálam is gond volt, simán elfelejtem inni, de magam mellé tettem egy másfél literes flakont, annak nap végére el kellett fogynia. A fehérjét is pótoltam a kaján felül fehérjepor formájában.
2017. febr. 11. 23:38
16/44 anonim válasza:
Ja arra nem válaszoltam miben éreztem másnak. A férjem is érzékelte a felfújt hasam, aztán a beülti után kb 4. nap mintha véres maszatolás lett volna a wcpapír (de akkor úgy éreztem betegségek már mindent magamnak, hozzáteszem direkt nem fehér papírunk van). És nekem volt valamennyire mellfeszülés, de inkább ami szembetűnő, hogy az összes ér kirajzolódott a mellem, most tűnik el, hogy befejezte a szopizást. A nemvárt napján görcsösen (nem nagyon szoktam) és mintha a méhem húzta volna vki lefelé.
2017. febr. 11. 23:47
17/44 anonim válasza:
*bebeszéltem
*görcsöltem
2017. febr. 11. 23:49
18/44 anonim válasza:
Szia! #13-as vagyok köszönöm, én is nagyon féltem attól,hogy teszteljek sokat csalódtam én is, 3 évet vártunk erre a babára, de én úgy voltam vele hogy tudjam mi a helyzet mire a központba kell menni ne ott kelljen szembesülni a dologgal, de persze megértem ha te kivárod! Igen a haspuffadás az megmaradt és nekem egy darabig fájdogált is de szerintem az akkor a stimuláció miatt volt, viszont rengeteget ittam napi 2-3 litert! Próbálj azért minnél többet pihenni és kivánom hogy minnél elöbb sikerüljön!
2017. febr. 12. 08:34
19/44 A kérdező kommentje:
Hát lányok,már nincs sok.Kedden a nemvárt napja,pénteken vérvétel. Egyszer azt érzem sikerült, egyszer azt,hogy nem.A fehérjét én is iszom minden nap.Sokszor azt mondtam,hogy a sok injekció nem volt egyszerű, de akkor legalább pörögtek a napok.Most pedig olyan,mintha megállt volna az idő.Sokszor felébredek éjszaka és érzem,hogy nyugtalan vagyok.Idegörlő a két hét, ez biztos.A mellfeszülést tegnap reggeltől estig szinte nem éreztem,késő este pedig újra.Szóval passz.A haspuffadással nem nyugodtam és megmértem.A leszívás után ugye kellett minden nap,így emlékeztem a cm-re.Ahhoz képest másfél centivel nagyobb csak.Nem tudom,hogy ez jelenthet-egy valamit.
2017. febr. 12. 09:35
20/44 anonim válasza:
#3-as vagyok. Én az első két lombikot végigfeküdtem; nem sikerült. A sikeresnél csak 2-3 napot + napi 1 félórás séta; utána már csak kímélő üzemmód volt.
Nálam a puffadás csak az 5-6. héttől volt; mellfeszülés hol igen, hol nem... Az egyetlen furcsaság az előzőekhez képest a 2. héten jelentkező menses görcsök voltak. Semmilyen klasszikus terhestünetem nem volt, és később sem lett. 16hkm (ikrek)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!