Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik babások, illetve...

Lombik babások, illetve jelenleg a programban résztvevők segítenének?

Figyelt kérdés

Szombaton kaptam vissza két kis csodát :-) 5 naposan.Utrogestant hüvelykapszulát és crinone gélt használok

.Ma viszont tojásfehérjés nyákom volt.Olyan, mint ami peteéréskor van.Azt olvastam,h ez a nyák jelezheti alapban a menstruációt.Itt viszont nem tudom a sok progeszteron pótlás miatt. Azért olvastam utána egyébként, mert nekem a menstruációm előtt soha nem ilyen volt,hanem inkább krémes jellegű.Jajj,nem tudom máshogyan leírni,ne haragudjatok:-)

2017. febr. 8. 21:24
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:

Három lombikon vagyok túl. Ilyenekkel ne idegesíts magad. Tudom nehéz, én is állandóan ezt csináltam. Hol fájt a mellem, hol nem, menziszerű görcsök, stb. Amikor sikerült fel volt a hasam puffadva, nem csak 3 napig. Menzi előtt eres lett a mellem, a nem várt napján, mintha lefelé ki akarták volna húzni a méhem. Azt hittem a sok progitól van, mert 3.ra többet kaptam. De úgy emlékszem a reggeli hőm fennmaradt.

Olvass, sétálj stb tereld el a gondolataid és igyál sok vizet. :)

2017. febr. 9. 00:00
 2/44 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit nem jelent.

Tök korai még, hogy bármire is lehessen következtetni.

Et+9 napon tesztelhetsz, ha akarsz majd.

2017. febr. 9. 07:59
 3/44 anonim ***** válasza:

A sok hormon mellett ez semmit sem jelent. Ne is aggodalmaskodj ilyeneken, mert felesleges!

Nekünk a 3. sikerült; úgy, hogy et+9 napon vérezni, görcsölni kezdtem. Teljesen elkeseredtem, hogy megjött -pont aznap is volt a napja. Abba akartam hagyni a gyógyszereket, de előtte csináltam egy tesztet -gondoltam, úgy hívom majd fel a meddőségit, hogy 'áldásukat' adják, hogy ilyen esetben leállhatok velük... De a teszt pozitív lett! Másnapra sehol sem volt a vérzés, és most 16 hetes ikres kismama vagyok! Ennyire nem mérvadó a siker szempontjából, hogy épp mi folyik belőled...

2017. febr. 9. 08:18
 4/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok. Szeretnék gratulálni a babákhoz:-) Remélem én is hamarosan erősítem ezt a "tábort".Azzal nincsen gond,hogy terel Jemen a gondolataim,mert dolgozok,így lekötöm magam.A mellfeszülés nekem már a stimulálás óta elviselhetetlen.Ma olyan,mintha kissé alább hagyott volna.Kedden van nekem a nemvárt napján egyébként és 17-én pénteken kell mennem vérvételre.Próbálok nem figyelni magamon semmit,de a mellemet ellenőrzöm 5 percenként :-)

Tegnap napközben nagyon fáztam és 37,2 volt a hőm.Beteg nem vagyok,ez tuti.És éjszaka,meg tegnap este egyfolytában fájdogált a hasam.Nem görcsölt,csak tompán.A folyadék jelent némi gondot.Soha nem voltamnagy ivó a magam napi fél literével,szóval most is nehezen gyűrűk le épp másfél litert.Próbálkozok nagyon.

2017. febr. 9. 12:31
 5/44 A kérdező kommentje:
Bocsánat a néha értelmezhetetlen szavakért,de a telefonom automatikusan átírja.
2017. febr. 9. 12:33
 6/44 anonim ***** válasza:
Szia, az első vagyok. A tünetek jönnek-mennek. A mellfeszülés is ilyen. Tudom, azzal a legegyszerűbb "felidegesíteni" magad. Nekem a 11. héten elmúlt minden, a mellfeszülés, a hányás, azt hittem itt a vége, de két nap után visszajöttek. A hőd jó, csak tartson ki. 👍 Drukkolok!!!
2017. febr. 10. 10:52
 7/44 A kérdező kommentje:
Én tényleg úgy örülök más sikerének:-) Végig nagyon pozitív voltam és jókedvű,de most 1-2 napja rossz a kedvem és mindig az a megérzésem,hogy nem sikerült.Sajnos 90%-ban megérzek különböző dolgokat.Ám most ne így legyen.Kicsit aggaszt,hogy nincs segítségem a közelben,mert a férjem külföldön pár napja,a szüleim távol.Így minden rám marad.Kell boltba mennem,amit veszek cipelnis, házimunka stb....Nekem a doki azt mondta,h éljem az életem,mint előtte.Hát én ezt maximálisan be is tartottam :-( Sokat olvastam,h mindenki mennyit pihent,semmi terhelőt nem csinált és ettől lett rossz a kedvem,holott elmondJák, h nem szabad mindent összeolvasni a neten.Már tényleg nulla tünetem van,a mellemet kívül,de az meg ugye stimulálás óta van.Még csak kis hasfájás sincs.
2017. febr. 10. 11:59
 8/44 anonim ***** válasza:

És nem is vagy felfújódva? Első lombik volt? A progeszteron mellett is elmúltak a tüneteim az első két alkalommal,amikor nem sikerült. Úh. erre nem lehet alapozni.

Nem tudtál volna legalább egy hétre táppénzre menni? Ilyenkor kit érdekel, hogy nem csillivilli a lakás. Én az első három napban csak mosogattam, meg a wcre jártam a sok vízivás miatt.

2017. febr. 10. 16:02
 9/44 A kérdező kommentje:
Abszolút nem vagyok felfújódva.Az is jelent valamit?Egyébként igen,ez az első lombik.Táppénz nálunk felesleges,mert vállalkozást vezetünk a férjemmel és mivel neki külföldre mindenképpen el kellett utaznia,így az itthoni munka része az enyém.A lakás pedig nem csilli-villi,sőt.De ilyen alap dolgok,hogy mosás-teregetés stb... Itt is ugye ez a ne hajolj része.Sajnos például olyanokba csúsztam bele,h leesett a sapka,automatikusan lehajoltam.Amint megtettem már kapcsoltam is,h nem kellett volna.Én egyébként most szembesültem azzal,hogy egy ember mennyi dolog miatt hajol le egy nap alatt 100-szor. Vagy nálunk a poharak,tányérok elég magasan vannak.Elérem, de nyújtózkodni kell.Ha széket viszek oda,akkor meg emelek,szóval semmi sem jó.Te fel voltál egyébként puffadva?Beültetés után voltál amúgy elbizonytalanodva, vagy érezted,hogy sikerül?
2017. febr. 10. 16:26
 10/44 A kérdező kommentje:
Két napot voltam otthon,amikor végig feküdtem,aztán kezdtem el dolgozni.De láttam írtak olyanok is,akik beültetés után a munkahelyükre mentek,vagy még több 100 km-t utaztak.Szóval passz,szerintem nagyon egyénfüggő is ez az egész.
2017. febr. 10. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!