Lombik babások, illetve jelenleg a programban résztvevők segítenének?
Szombaton kaptam vissza két kis csodát :-) 5 naposan.Utrogestant hüvelykapszulát és crinone gélt használok
.Ma viszont tojásfehérjés nyákom volt.Olyan, mint ami peteéréskor van.Azt olvastam,h ez a nyák jelezheti alapban a menstruációt.Itt viszont nem tudom a sok progeszteron pótlás miatt. Azért olvastam utána egyébként, mert nekem a menstruációm előtt soha nem ilyen volt,hanem inkább krémes jellegű.Jajj,nem tudom máshogyan leírni,ne haragudjatok:-)
Három lombikon vagyok túl. Ilyenekkel ne idegesíts magad. Tudom nehéz, én is állandóan ezt csináltam. Hol fájt a mellem, hol nem, menziszerű görcsök, stb. Amikor sikerült fel volt a hasam puffadva, nem csak 3 napig. Menzi előtt eres lett a mellem, a nem várt napján, mintha lefelé ki akarták volna húzni a méhem. Azt hittem a sok progitól van, mert 3.ra többet kaptam. De úgy emlékszem a reggeli hőm fennmaradt.
Olvass, sétálj stb tereld el a gondolataid és igyál sok vizet. :)
Szerintem semmit nem jelent.
Tök korai még, hogy bármire is lehessen következtetni.
Et+9 napon tesztelhetsz, ha akarsz majd.
A sok hormon mellett ez semmit sem jelent. Ne is aggodalmaskodj ilyeneken, mert felesleges!
Nekünk a 3. sikerült; úgy, hogy et+9 napon vérezni, görcsölni kezdtem. Teljesen elkeseredtem, hogy megjött -pont aznap is volt a napja. Abba akartam hagyni a gyógyszereket, de előtte csináltam egy tesztet -gondoltam, úgy hívom majd fel a meddőségit, hogy 'áldásukat' adják, hogy ilyen esetben leállhatok velük... De a teszt pozitív lett! Másnapra sehol sem volt a vérzés, és most 16 hetes ikres kismama vagyok! Ennyire nem mérvadó a siker szempontjából, hogy épp mi folyik belőled...
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok. Szeretnék gratulálni a babákhoz:-) Remélem én is hamarosan erősítem ezt a "tábort".Azzal nincsen gond,hogy terel Jemen a gondolataim,mert dolgozok,így lekötöm magam.A mellfeszülés nekem már a stimulálás óta elviselhetetlen.Ma olyan,mintha kissé alább hagyott volna.Kedden van nekem a nemvárt napján egyébként és 17-én pénteken kell mennem vérvételre.Próbálok nem figyelni magamon semmit,de a mellemet ellenőrzöm 5 percenként :-)
Tegnap napközben nagyon fáztam és 37,2 volt a hőm.Beteg nem vagyok,ez tuti.És éjszaka,meg tegnap este egyfolytában fájdogált a hasam.Nem görcsölt,csak tompán.A folyadék jelent némi gondot.Soha nem voltamnagy ivó a magam napi fél literével,szóval most is nehezen gyűrűk le épp másfél litert.Próbálkozok nagyon.
És nem is vagy felfújódva? Első lombik volt? A progeszteron mellett is elmúltak a tüneteim az első két alkalommal,amikor nem sikerült. Úh. erre nem lehet alapozni.
Nem tudtál volna legalább egy hétre táppénzre menni? Ilyenkor kit érdekel, hogy nem csillivilli a lakás. Én az első három napban csak mosogattam, meg a wcre jártam a sok vízivás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!