Lányok, segítenének? Több kérdésem is lenne.
Olvasgatva az oldalt, mindig azt hittem, nemigen akarok en ilyesmi kérdéseket feltenni, mint oly sokan.... Hisz a másik ember honnan tudhatná, hogy bennünk mi zajlik, ha magunk sem tudjuk?! De most megis a segítségeteket szorulok. Három terhessegbol két gyermekem van, es szeretnénk férjemmel harmadikat is. ( Igen, a mai világba!!!! 😀)
Régóta próbálkozunk, nem akar jönni.... Sajnos a ciklusaim nem kiszamithatoak, 25-35 nap.
Vettem ovu tesztet, mikor pozi volt, bele adtunk apait- anyait...
Kérdéseim:
Hogyan terelitek el a gondolataitokat, hogy ne minden percben azt szamolgassatok, arra gondoljatok, mikor kell megjonnie, mikor fogadhat a baba......en pontosan tudom, hogy ez nem jó, megis folyton ezen kattog ok, es évek óta minden mensikor csalodom.....
2. Ha jan. 13- ÁN jött meg utoljara, es múlt hét csütörtöktől tegnapig extrém mód fajt a cicim, de mára elmúlt, akkor ez akar jót is jelenthet?
Eddig egyik terhességemnel sem volt ilyen, viszont csak akkor múlt el a mell fájdalom, mikor megjott.....
Elore is köszönöm a válaszokat.....
Jól értem, hogy évek óta szeretnél tesót, és nem jómagam össze? Érdemes lenne ennek utánajárni, mi lehet a baj. Sajnos hiába reménykedsz, ha valami szervi vagy hormonális gond van.
Persze, az lehet jó jel, ha valami más a ciklusban, mint szokott lenni. De az agyad is csodákra képes, a tünetek önmagukban semmit nem jelentenek. Nekem is volt sokszor mindenféle, aztán jött a negatív teszt.
Lassan tesztelhetsz, végülis a rövidebb ciklussal már van értelme. Mikor volt most az ovuláció?
Drukkolok
Kedves első, nem szeretnek válaszolni a kérdéseidre, remélhetőleg csak koltoiek!
Kedves 2.! Köszönöm a válaszod, en is ezt tapasztalom! Nem tudom, mi lehet a gond.... Nyilván pszichés is, túl rágörcsöltem! Az utolsó ovu 29- en volt....es köszönöm a drukkolast is, ismeretlenül is jól esik!
E vitamint en is szedem. Bár nem rég óta, szóval nem tudom, hogy beallitja- e! Lassan 40 éves leszek, ezért " sietek". Es mert nagyon hiányzik meg valaki a családból..... Ez nem tudom, érthető-e.
Hogy engedted el a témát? En mindig azt hiszem, hogy elengedtem, de minden mensikor érzem, hogy nem ! Merthogy csalódáskent elem meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!