Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha a jóakaró fiúk lányok el olvasnák ezt és segítenének a kérdésem pedig : úrja kezdené?
csak 3hétig jártatok? az marha kevés... nem tudom... lehet hogy nem fogtok összejönni.
3hét az nem hangzik komolyan.
hát. de akor is kevés meg am ha 1 csajt megakarsz hódítani akkor ne egyből vid el vacsizni meg vegyél neki valamit... h. ülye minek??? mond már meg nekem mert akk csak a pénzre fog menni 1 csaj azért legyen a b.nőd mert a tiéd és szeretd és megbízol benne nem az h te vagy a malacperselye... am meg sztem jó ötlet de egyben nem.
Hagyd a p icsaába vanak még csajok rengeteg.
HIdd el én tudom ameiket lehet csak szopasd meg fűzzed meg húzd le őket meg mi egymás.
Ne h ár te legyél velük rendes hanem ők veled:D
meghúztad 3mat a kapcsolatotok előtt v. alatt? nem mindegy
egyébként, ha szeretett a csaj, akkor van esélyed, h újra összejöjjetek
Ha elviszel egy lányt moziba, attól nem fog jobban szeretni...Mert nem te leszel a lényeg, hanem a film...
Szerintem menjetek el sétálni... És hozd szóba a témát, és utalj rá, hogy fontos neked, és bókolj neki.
Ha tetszik neki, és úgyérzed hogy van esélyed, kered perec mondd meg neki hogy mit is érzel.
Ha nem váltsatok témát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!