Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiú vagyok, tapasztalt férfiak vagy netán nők segítenének egy lány elhóditásában? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval 15 éves fiú vagyok, 15 éves lányt szeretnék randira hívni. Naponta beszélünk skypen 3-4 órát. De ugy érzem h csak barátként tekintene rám, mégis sokszor ír (L)-ot meg minden mást. Már irta hogy helyes vagyok, viszonoztam. 20 nap mulva találkoznánk de én addig ne mtudok várni, nem tudom kiverni a fejemből a csajt. Mikor felmegyek skypera beszélgetni vele mondja mindig h hiányoztam én is mondom neki. De félek ha megkérdezném jönne e velem randira, akkor szétcseszném még ezt a kapcsolatot is. És az a találkozás se randinak van kiadva hanem csak egy sima rendezvény. De én ne mtudom kiverni a fejemből mert gyönyörű lány. Légyszives segitsetek, ha valamire kiváncsiak vagytok még ezzel kapcsolatba szívesen irok.2010. ápr. 5. 18:11
1/19 anonim válasza:
Írj kétértelmű dolgot pl,hogy :
Szivesen elmennék egy kedves ismerőssel sétálni,és te jutottál először az eszembe,nincs kedved eljönni?
A válasz:
-de szivesen elmegyek --> nyert ügyed van
-bocsi,de nem---> -áhh mind1 akkor megkérdezek valaki mást
Hajrá! :)
2/19 anonim válasza:
írj privát mail-t, adok egy msn-t, csajozási tanácsadást vállalok
3/19 anonim válasza:
hmhm. mindenképp tudatnod kell vele, hogy ez bizony randi.
ha olyan helyzetben vagy hogy könnyen tudsz vele találkozni akkor bármilyen indok jó, egyszerűen nincs kedved sétálni/sütizni/kutyátsétáltatni... ? csak érezze, hogy randi. ha nincs ilyen közel egyik beszélgetés után írd meg hogy nincs e kedve élőben folytatni? ha erre nem kapcsol..
4/19 anonim válasza:
a fiuknak sokkal könnyebb hóditani mint a lányoknak egyszerű felveszed msnre, kedves vagy vele, odamészhozzá, beszélgettek stb :D
5/19 anonim válasza:
Jaj de édi vagy:))))mmm mikor én voltam 16éves...
6/19 A kérdező kommentje:
a Csaj nagyon szeret sportolni, és hívtam uszni vagy futni, és vagy elterelte a témát vagy kifogást talált, Úszás: de akko látni fogsz Bikiniben, futásról meg elterelte a szót a zenével. Ezek után már nem nagyon erősakoskodom. de megproóbálom randiként kezelni a Találkozást. Szivesen várom még a válaszokat ;)
2010. ápr. 5. 18:56
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi ;) ! :)(:
2010. ápr. 5. 18:58
8/19 A kérdező kommentje:
Különben nem mondtam, multkor elhivtam egy kiállitásra csak vlmi hétköznapit akartam, és visszakérdezgetett h mié pont engem? Meg kérdezi hogy miért szeretnél velem ennyire találkozni? mondom mert kedvellek, de azt nem merem mondani neki h mert bejösz, meg h mert járni szeretnék veled. Vagy pont erre játszik h elmondjam neki? :S
2010. ápr. 5. 19:07
10/19 A kérdező kommentje:
akkor nagy bátorság, elmondom neki, akármi történik
2010. ápr. 5. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!