Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik babások, illetve...

Lombik babások, illetve jelenleg a programban résztvevők segítenének?

Figyelt kérdés

Szombaton kaptam vissza két kis csodát :-) 5 naposan.Utrogestant hüvelykapszulát és crinone gélt használok

.Ma viszont tojásfehérjés nyákom volt.Olyan, mint ami peteéréskor van.Azt olvastam,h ez a nyák jelezheti alapban a menstruációt.Itt viszont nem tudom a sok progeszteron pótlás miatt. Azért olvastam utána egyébként, mert nekem a menstruációm előtt soha nem ilyen volt,hanem inkább krémes jellegű.Jajj,nem tudom máshogyan leírni,ne haragudjatok:-)

2017. febr. 8. 21:24
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Próbálok pozitív maradni,de ezek a napok...nektek nem kell bemutatni.Tényleg egész nap teszem a dolgom,de a tünetek kutatására mindig van időm.Ma már azt mondtam a férjemnek, hogy tényleg Legyen péntek és az ember tudna már valamit.Várni a legnehezebb.Délelőtt 10 percenként elsírtam magam ezen,pedig nem vagyok az a sírós fajta.

Kedves 3-as,ahogy olvastam,neked semi volt akkor különösebb tüneted.Belül érezted,hogy sikerülni fog?Mert azt mondják,hogy sokan megérzik,hogy nincsenek már egyedül.

A mellfeszülést azért "ellenőrizgetem",mert ebből régen mindig tudtam sajnos,h megjön.Mikor kezdett elmúlni,na akkor már sejtettem,hogy max 1 nap.Tudom,h most ez sem jelent tutit,de ami 4 év megfigyelés alatt mindig ugyanazt hozta,hát nehéz tőle elhatárolódni.Ne úgy értsétek,h évekig megrögzötten figyeltem,hanem úgy hogy ehhez szoktam hozzá.

2017. febr. 12. 21:28
 22/44 anonim ***** válasza:

A mellfeszülés semmit nem jelent, az a progeszteron pótlástól van általában.

Et+9 napon nyugodtan tesztelhetsz már 5 naposokkal. Vagy vérvételig nem akarsz?

2017. febr. 13. 07:54
 23/44 A kérdező kommentje:

Tesztelni semmiképpen sem szeretnék. Akkor bolondulna csak meg az idegrendszerem:-)

Holnap van a nemvárt napja ugye,de ilyenkor a utrogestan és a többi miatt amúgy sem biztos, hogy megjönne,nem?

2017. febr. 13. 12:05
 24/44 A kérdező kommentje:
Már egy órája görcsöl a hasam,teljes elkeseredettség,hogy megjön.:-((((
2017. febr. 13. 20:01
 25/44 anonim ***** válasza:
Ez még nem jelent semmit. Drukkolok, hogy ne menzigörcs legyen.
2017. febr. 14. 00:21
 26/44 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet reggeli pisiböl.
2017. febr. 14. 06:15
 27/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a drukkot,lekopogom gyorsan,nem jött meg,de az állandó tompa görcs mellett,volt 2-3 olyan nyilalás,hogy jajj.Mondjuk elgondolkoztam

,ha ilyenkor megjönne és csak péntekre van időpontom vérvételre,akkor a gyógyszereket és gélt ugyanúgy kell tovább használni? Erről nem mondtak semmit.Remélem ennek az eldöntésére sem kerül sor,mert NEM jön meg.Tesztet tényleg nem fogok csinálni,Nincs bátorságom hozzá,ezt kihagynám mindenképpen.

2017. febr. 14. 11:29
 28/44 anonim ***** válasza:

Jól hangzik a tüneted. Hát nem tudom, hogy bírod ki péntekig. Nekem mindig a nemvárt napján kellett mennem vérvételre.

Szerintem már mutatná egy teszt, de a te tudod.

Ne hagyd abba a gyógyszikat, csak ha megjönne. Pénteken ellátnak majd instrukciókkal.

2017. febr. 14. 13:04
 29/44 A kérdező kommentje:
Már valóban nagyon nehezen bírom ezt a pár napot.Most megint ez a tompa,de folyamatos görcsölgetés van dél óta.Tényleg minden percben azt érzem,hogy na most tuti.A hasam egyfolytában kuruttyol,tudom hülyén hangzik,de nem tudom máshogyan leírni. A párom régen mikor hallotta,mindig azt kérdezte,h megy fog jönni? Mindig előtte produkált ilyen hangokat.Pénteken okosabb leszek.Nem szándékozom abbahagyni a gyógyszereket, csak abban vagyok tanácstalan,ha addig lenne valami mit csináljak. De ugye nem lesz .
2017. febr. 14. 16:12
 30/44 anonim ***** válasza:
Mi az eredmény? Örülünk?
2017. febr. 17. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!