Lombik babások, illetve jelenleg a programban résztvevők segítenének?
Szombaton kaptam vissza két kis csodát :-) 5 naposan.Utrogestant hüvelykapszulát és crinone gélt használok
.Ma viszont tojásfehérjés nyákom volt.Olyan, mint ami peteéréskor van.Azt olvastam,h ez a nyák jelezheti alapban a menstruációt.Itt viszont nem tudom a sok progeszteron pótlás miatt. Azért olvastam utána egyébként, mert nekem a menstruációm előtt soha nem ilyen volt,hanem inkább krémes jellegű.Jajj,nem tudom máshogyan leírni,ne haragudjatok:-)
Próbálok pozitív maradni,de ezek a napok...nektek nem kell bemutatni.Tényleg egész nap teszem a dolgom,de a tünetek kutatására mindig van időm.Ma már azt mondtam a férjemnek, hogy tényleg Legyen péntek és az ember tudna már valamit.Várni a legnehezebb.Délelőtt 10 percenként elsírtam magam ezen,pedig nem vagyok az a sírós fajta.
Kedves 3-as,ahogy olvastam,neked semi volt akkor különösebb tüneted.Belül érezted,hogy sikerülni fog?Mert azt mondják,hogy sokan megérzik,hogy nincsenek már egyedül.
A mellfeszülést azért "ellenőrizgetem",mert ebből régen mindig tudtam sajnos,h megjön.Mikor kezdett elmúlni,na akkor már sejtettem,hogy max 1 nap.Tudom,h most ez sem jelent tutit,de ami 4 év megfigyelés alatt mindig ugyanazt hozta,hát nehéz tőle elhatárolódni.Ne úgy értsétek,h évekig megrögzötten figyeltem,hanem úgy hogy ehhez szoktam hozzá.
A mellfeszülés semmit nem jelent, az a progeszteron pótlástól van általában.
Et+9 napon nyugodtan tesztelhetsz már 5 naposokkal. Vagy vérvételig nem akarsz?
Tesztelni semmiképpen sem szeretnék. Akkor bolondulna csak meg az idegrendszerem:-)
Holnap van a nemvárt napja ugye,de ilyenkor a utrogestan és a többi miatt amúgy sem biztos, hogy megjönne,nem?
Köszönöm a drukkot,lekopogom gyorsan,nem jött meg,de az állandó tompa görcs mellett,volt 2-3 olyan nyilalás,hogy jajj.Mondjuk elgondolkoztam
,ha ilyenkor megjönne és csak péntekre van időpontom vérvételre,akkor a gyógyszereket és gélt ugyanúgy kell tovább használni? Erről nem mondtak semmit.Remélem ennek az eldöntésére sem kerül sor,mert NEM jön meg.Tesztet tényleg nem fogok csinálni,Nincs bátorságom hozzá,ezt kihagynám mindenképpen.
Jól hangzik a tüneted. Hát nem tudom, hogy bírod ki péntekig. Nekem mindig a nemvárt napján kellett mennem vérvételre.
Szerintem már mutatná egy teszt, de a te tudod.
Ne hagyd abba a gyógyszikat, csak ha megjönne. Pénteken ellátnak majd instrukciókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!