Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik babások, illetve...

Lombik babások, illetve jelenleg a programban résztvevők segítenének?

Figyelt kérdés

Szombaton kaptam vissza két kis csodát :-) 5 naposan.Utrogestant hüvelykapszulát és crinone gélt használok

.Ma viszont tojásfehérjés nyákom volt.Olyan, mint ami peteéréskor van.Azt olvastam,h ez a nyák jelezheti alapban a menstruációt.Itt viszont nem tudom a sok progeszteron pótlás miatt. Azért olvastam utána egyébként, mert nekem a menstruációm előtt soha nem ilyen volt,hanem inkább krémes jellegű.Jajj,nem tudom máshogyan leírni,ne haragudjatok:-)

2017. febr. 8. 21:24
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Voltál uh-n vagy vérvételen?
2017. febr. 17. 15:36
 32/44 A kérdező kommentje:
Örülünk, de nagyon-nagyon:-) Vérvételen voltam és 900 feletti lett a hcg-m,így a 13.napon ez azt mondták nagyon szép.Legközelebb 2 és fél hét múlva kell mennem,akkor ultrahangra.Köszönöm, hogy gondoltatok rám :-)
2017. febr. 17. 16:59
 33/44 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Valószínűleg egy baba költözött be, ahhoz pedig szép ez az eredmény! Sok örömöt, és boldogságot hozzá! (Na meg problémamentes terhességet.)

Lombikos, ikres kismami

2017. febr. 17. 17:20
 34/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:-)Remélem minden a legnagyobb rendben fog menni,de az ember erről a vizsgálgatásról csak nem tudom leszokni-itt fáj,ott fáj,miért nem fáj,miért nincs ez és az? .... Miből gondolod,hogy egy van nálam?Neked magasabb volt a hcg? Hányadik hétben vagy?
2017. febr. 17. 17:44
 35/44 anonim ***** válasza:

Gratulálok én is! Nekem a nemvárt napján nézték, 109 lett. Egy baba lett. Úgy tudom az ikres kismamáknak kiugróan magas szokott lenni.

Na és most jönnek az újabb tünetegyüttesek, vagy éppen, hogy miért nincs. Mint a ping-pong naponta más-más jön elő vagy múlik el. Boldog babavárást!

Ui. Majd írd meg az uh eredményt.

2017. febr. 17. 20:09
 36/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon jól esik.Hát még annyira nem fogtam fel.Az ultrahang onnan remélem minden jó lesz.A lombikos babáknál is lehet pl üres a petezsák?Ezek a tünetek dolgok,hát biztos okoznak majd egy-két stresszes napot.:-) Te hogy vagy ezekkel?
2017. febr. 17. 20:39
 37/44 A kérdező kommentje:
Mármint az ezekkel szót a tünetekre értettem.
2017. febr. 17. 20:39
 38/44 anonim ***** válasza:

Nekem már itt csacsog a kétévesem. :)

De tisztán emlékszem, hogy a frász jött rám, ha elmúlt egy-egy tünet. 12. hétig jött-ment. A 11.hét környékén még a hányás is elmúlt néhány napra. Kérdést is írtam ki ide anno.

Most készülünk a kistesó lombikra.

Utolsó voltam.

2017. febr. 17. 21:01
 39/44 A kérdező kommentje:

Engem egy aggaszt csak,h nagyon sokat fáj a hasam.Ma is,ahogyan már napok óta.De aztán megnyugtatom magam,hogy ha lett volna valami,akkor nincs ma pozitív eredmény.Aztán lehet veszek erre magneb6-ot.

Neked anno elsőre sikerült?Mikor tervezitek a tesóval elkezdeni?

2017. febr. 17. 21:16
 40/44 anonim ***** válasza:

Utolsó és a legeslegelső vagyok. Nekünk a 3.volt a nyerő. Úh még van 2 lehetőségünk. Ha minden igaz március végén kezdünk.

Amúgy most olvastam el figyelmesebben a kérdésed az üres petezsákkal kapcsolatban. Sajnos igen előfordulhat, de nem nálad!!! Hány hetes leszel mikor uh-nak? Nekem hét hetesen csinálták, akkor már volt szívhang. De van, amikor egy héttel korábban még nem látnak semmit. Azt hittem megúsztam a hányást, de 6,5 hetesen beindult, és meg sem állt a 13.hétig (5kg fogytam). De mint írtam a 11.hét engem is megforgatott.

2017. febr. 18. 00:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!