Lombik babások, illetve jelenleg a programban résztvevők segítenének?
Szombaton kaptam vissza két kis csodát :-) 5 naposan.Utrogestant hüvelykapszulát és crinone gélt használok
.Ma viszont tojásfehérjés nyákom volt.Olyan, mint ami peteéréskor van.Azt olvastam,h ez a nyák jelezheti alapban a menstruációt.Itt viszont nem tudom a sok progeszteron pótlás miatt. Azért olvastam utána egyébként, mert nekem a menstruációm előtt soha nem ilyen volt,hanem inkább krémes jellegű.Jajj,nem tudom máshogyan leírni,ne haragudjatok:-)
Gratulálok! Valószínűleg egy baba költözött be, ahhoz pedig szép ez az eredmény! Sok örömöt, és boldogságot hozzá! (Na meg problémamentes terhességet.)
Lombikos, ikres kismami
Gratulálok én is! Nekem a nemvárt napján nézték, 109 lett. Egy baba lett. Úgy tudom az ikres kismamáknak kiugróan magas szokott lenni.
Na és most jönnek az újabb tünetegyüttesek, vagy éppen, hogy miért nincs. Mint a ping-pong naponta más-más jön elő vagy múlik el. Boldog babavárást!
Ui. Majd írd meg az uh eredményt.
Nekem már itt csacsog a kétévesem. :)
De tisztán emlékszem, hogy a frász jött rám, ha elmúlt egy-egy tünet. 12. hétig jött-ment. A 11.hét környékén még a hányás is elmúlt néhány napra. Kérdést is írtam ki ide anno.
Most készülünk a kistesó lombikra.
Utolsó voltam.
Engem egy aggaszt csak,h nagyon sokat fáj a hasam.Ma is,ahogyan már napok óta.De aztán megnyugtatom magam,hogy ha lett volna valami,akkor nincs ma pozitív eredmény.Aztán lehet veszek erre magneb6-ot.
Neked anno elsőre sikerült?Mikor tervezitek a tesóval elkezdeni?
Utolsó és a legeslegelső vagyok. Nekünk a 3.volt a nyerő. Úh még van 2 lehetőségünk. Ha minden igaz március végén kezdünk.
Amúgy most olvastam el figyelmesebben a kérdésed az üres petezsákkal kapcsolatban. Sajnos igen előfordulhat, de nem nálad!!! Hány hetes leszel mikor uh-nak? Nekem hét hetesen csinálták, akkor már volt szívhang. De van, amikor egy héttel korábban még nem látnak semmit. Azt hittem megúsztam a hányást, de 6,5 hetesen beindult, és meg sem állt a 13.hétig (5kg fogytam). De mint írtam a 11.hét engem is megforgatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!