Tényleg úgy néz ki a hasam mintha terhes lennék? (kép)
161cm vagyok 54 kiló, és le vagyok döbbenve.. Nekem, hogy lett ekkora hasam? Szept eleje óta fogamzásgátlót szedek, első levélnél volt egy kis baki... Tömtem magamba a fájdalomcsillapítókat, egyéb ok miatt és az első hónapban már élesbe csínáltuk kb 6x 7x a közepétől. Megvonásos vérzésem megjött... Rossz volt a közérzetem aztán vettem okt 20. A körül egy tesztet ami halvány pozitív lett( nagyon halvány de kivehető 2. Csík és ebben mindenki megerősített.. Na ezek után 4-5 napra elkezdtem hányni.. 7 Napos szünetben megjött 3 napra úgy hogy gondoltam nincs baj... Most nézem hát valahogy rohadt nagy hasam lett, rossz a közérzetem is... Hízni pedig nem híztam.. És nem volt ekkora hasam.. Szerintetek terhes vagyok? Most a 3. Levél közepénél tartok kb.. Vagy ez lehet valami hormonprobléma is? Jobb lenne gyógyszert váltani? 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!