Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg úgy néz ki a hasam...

Tényleg úgy néz ki a hasam mintha terhes lennék? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

161cm vagyok 54 kiló, és le vagyok döbbenve.. Nekem, hogy lett ekkora hasam? Szept eleje óta fogamzásgátlót szedek, első levélnél volt egy kis baki... Tömtem magamba a fájdalomcsillapítókat, egyéb ok miatt és az első hónapban már élesbe csínáltuk kb 6x 7x a közepétől. Megvonásos vérzésem megjött... Rossz volt a közérzetem aztán vettem okt 20. A körül egy tesztet ami halvány pozitív lett( nagyon halvány de kivehető 2. Csík és ebben mindenki megerősített.. Na ezek után 4-5 napra elkezdtem hányni.. 7 Napos szünetben megjött 3 napra úgy hogy gondoltam nincs baj... Most nézem hát valahogy rohadt nagy hasam lett, rossz a közérzetem is... Hízni pedig nem híztam.. És nem volt ekkora hasam.. Szerintetek terhes vagyok? Most a 3. Levél közepénél tartok kb.. Vagy ez lehet valami hormonprobléma is? Jobb lenne gyógyszert váltani? 18/L

2016. nov. 16. 20:42
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
50%

Off: sztem kamu, ennyire senki sem lehet ...ööööh... butus.

Holnap nőgyógyász, ne húzd az időt teszttel.

(nem tartom kizártnak, h direkt ignorálta a pozi tesztet, pasit fog)

2016. nov. 16. 23:11
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kamu, mért lenne kamu, simán lehet ilyen. (nyilván lehet fikció a kép, de akkor meg mi értelme az egésznek ???) A kisgyerek belenyúl a konnektorba pedig 1000 megmondják neki, hogy ne tegye, lásd ahogy írták hiába 18, felelőtlen és butus és most nem az lett a következménye, hogy sokat ivott és összehányt mindent vagy hülyeséget csinált és eltört valami. Nem jó feltételek mellett használta a tablettát, figyelmen kívül hagyott egy pozitív tesztet és láss csodát ki tudja hányadik hónapos terhes.
2016. nov. 16. 23:16
 23/43 anonim ***** válasza:
Igen. Terhes vagy szerintem..de a kepbol en semmit sem tudtam kivenni. A hasad felso reszew latszik csak..es el van mosodva
2016. nov. 17. 00:51
 24/43 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti terhes vagy. Holnap teszt azonnal es doki. A gyogyszerrel arthatsz neki...
2016. nov. 17. 01:35
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Előtte nem eshettél teherbe? Ugyanis 1) ritka a tabletta melletti teherbeesés, 2) a hasad alapján én simán mondanék egy 4 hónapos terhességet minimum. A pozitív teszt óta miért ülsz a kib*szott babérjaidon? B*szni nagylány vagy, a következményeket vállalni már nem? Anyád tud róla? Pasid tud róla? Azonnal abba kellett volna hagyni a tablettát, és orvoshoz (vissza)menni!
2016. nov. 17. 06:22
 26/43 anonim ***** válasza:

Számoljatol már!

Ha szeptemberben volt a "baki",akkor most olyan 2-2,5 hónapos lehet! Nem 4 vagy 5!

2016. nov. 17. 06:40
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
#26 Ki van zárva, hogy előtte csinálták fel? Tekintve, hogy a fogamzásgátlókat egy méhnyakrákszűréssel (vagy anélkül is) meg lehet úszni, lehet a koraterhesség fel sem tűnt. Mivel a kérdező értelmi szintje a bánya béka segge alatt van (hiszen egy hónapja volt egy pozitív tesztje, azóta orvoshoz nem ment, és most rácsodálkozik a hasára), nem merném biztosan állítani, hogy nem terhesen kezdte szedni a gyógyszert.
2016. nov. 17. 06:48
 28/43 anonim ***** válasza:
Ha előtte esett volna meg akkor nem csak halvány lett volna a teszt. A hasa pedig túl nagy egy 2- 2,5 hónaphoz főleg első terhesen. Ulyenkor még a vékonyokon sem látszik így! Ettől függetlenül természetesen lehet terhes, de most adtól hogy itt neki estek még nem lesz jobb a helyzet! Kérdező itt vagy még? Csináltál tesztet?
2016. nov. 17. 06:59
 29/43 anonim ***** válasza:
54%
Te ugyanaz a "18/L" vagy aki egy ujabb kerdesben kiirta h 2 pasival is volt egyutt kozepidoben es ugye nem terhes?
2016. nov. 17. 07:06
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
#28 Most komolyan, mi a fenét lehet mondani egy ilyen szellemi fogyatékos kislánynak, mint hogy szóljon anyucinak és menjenek orvoshoz? Ott a pozitív teszt, a has mérete igazából mindegy, itt nincs miről beszélni, maximum arról, hogy ha terhes, akkor kapartassa el vagy szülje meg, utána kapja meg a bőre alá ez a nőnemű entitás is a fogamzásgátló implantátumot, mert nem fog menni ez.
2016. nov. 17. 07:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!