Van itt olyan, akinek pozitiv lett egy terhessegi tesztje, eztan megis megjott a menzesze es nem volt terhes?
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 21:04
1/10 anonim válasza:
Igen. Igaz 2 napot késett és 2 tesztem is pozitív volt. Akkor azt hittem rossz volt a teszt, ez lett volna az első terhességem.
Aztán csak kíváncsi lettem így olvasgattam, sokszor megesik. Elindult valami majd megszakadt. Sajnálom! Tudom nem vígasz, de jobb ilyenkor, mint amikor már szívhang is hallható.
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez a kemiai terhesseg.
3/10 anonim válasza:
előfordul elég gyakran olyan, hogy az embrió beágyazódik, de pár nap múlva (általában valami súlyos kromoszómarendellenesség miatt) elmegy a baba. Az ilyet a legtöbb nő észre sem veszi, vagy maximum úgy, hogy pár napot késik a vérzése. Persze ma már annyira érzékenyek a tesztek, hogy ezt a rövid terhességet is ki lehet muatatni.
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom
2016. nov. 15. 21:32
5/10 Heatherx válasza:
Én mindenesetre felkeresném az orvosom.
Nekem az egyik barátnőm terhes volt, viszont 4. hónapig menstruációja volt.
Persze Ő csak akkor vette észre, mkor már mozdult a kicsi.
Nem akarok hamis reményeket kelteni, de vannak ilyen esetek is egyébként.
6/10 anonim válasza:
szia, nekem is volt négy pozitív tesztem, aztán kb. egy hét után megjött, vagyis spontán elvetéltem, nem erősödött a második csík egyik teszten sem, úgyhogy sejtettem, hogy valami nincs rendben
7/10 anonim válasza:
Igen. 3 ciklussal ezelőtt 2 db pozitív (halvány, de fotón is látható) tesztem volt. Egyik 2 nappal nemvárt előtt estiből, másik pont a nemvárt napján reggeliből. Aztán nemvárt napján este megjött.
8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Koszonom a valaszaitokat. Ti teszteltetek menzesz utan, h biztosak legyetek benne, h nincs baba es nem terhesseg közben vereztetek v esetleg elmentetek nogyogyaszhoz?
2016. nov. 16. 15:52
9/10 anonim válasza:
Én nem teszteltem már. Erős élénkpiros vérzésem volt, mint szokott és ugyannyi ideig is tartott, mint mindig. Meg akkor ugye én a teszt eredményében is kételkedtem.
1-es
10/10 A kérdező kommentje:
Ha a kontroll csik megjelenik, akkor elvileg jo a teszt. Mostanra ugy tunik, h nekem is elenkpiros, a megszokottal nagyjabol egyezo lefolyasu menzesz lesz belole. Eddig volt ey kis bizonytalansag, mert barnazassal, aztan enyhe verzessel, szoval kisse nehezkesebben indult. Ilyen is volt mar, arra vartam, h lesz-e olyan eros verzes belole, mint szokott. Ugy nez ki, h igen...
2016. nov. 16. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!