Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg úgy néz ki a hasam...

Tényleg úgy néz ki a hasam mintha terhes lennék? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

161cm vagyok 54 kiló, és le vagyok döbbenve.. Nekem, hogy lett ekkora hasam? Szept eleje óta fogamzásgátlót szedek, első levélnél volt egy kis baki... Tömtem magamba a fájdalomcsillapítókat, egyéb ok miatt és az első hónapban már élesbe csínáltuk kb 6x 7x a közepétől. Megvonásos vérzésem megjött... Rossz volt a közérzetem aztán vettem okt 20. A körül egy tesztet ami halvány pozitív lett( nagyon halvány de kivehető 2. Csík és ebben mindenki megerősített.. Na ezek után 4-5 napra elkezdtem hányni.. 7 Napos szünetben megjött 3 napra úgy hogy gondoltam nincs baj... Most nézem hát valahogy rohadt nagy hasam lett, rossz a közérzetem is... Hízni pedig nem híztam.. És nem volt ekkora hasam.. Szerintetek terhes vagyok? Most a 3. Levél közepénél tartok kb.. Vagy ez lehet valami hormonprobléma is? Jobb lenne gyógyszert váltani? 18/L

2016. nov. 16. 20:42
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?
2016. nov. 17. 07:24
 32/43 anonim ***** válasza:
Az én halvány pozitív tesztem 33 hetes a pocakban..
2016. nov. 17. 07:36
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mennyire halvány vagy erős a teszt, nem ad információt a terhesség koráról! Én több tesztet is csináltam, mert nem akartam elhinni, hogy pozitív, olyan halvány volt, és alig erősödött... 16 hónapos màr... szoval ezt hagyjuk.

Ami nekem furcsa, az a pocak mérete. Ez elég nagy. Főleg első terhességnek. Mindenesetre tenyleg minden rosszindulat nelkul döbbenet, hogy 18 évesen ennyire butus módon "gondolkozz".. egy 18 éves mar nem kicsi, felelősségtudat már bőven kene, hogy legyen.

Egy biztos: orvos! Most!! Reméljük legalább rendben lesz a baba...

2016. nov. 17. 08:38
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm pont igy lett terhes. Még a tabletta elkezdése előtt esett teherbe. Végig volt megvonásos vérzés, gyakorlatilag a magzatmozgásról vette észre, hogy babát vár. Megszülte természetesen.
2016. nov. 17. 09:29
 35/43 anonim ***** válasza:

Szia,menjél orvoshoz,a halvány pozitiv is pozitiv,az enyém most lesz 2eves :) annyira halvany volt,hogx a ferjem a mai napig nem latja a maaodik csikot a teszten.

Tenyleg orvos,szent beszedbe nem kezdek,de igyekeznek a helyedben,foleg,ha nem tudjatok vallalni.

Biztos,hogy nem a fogamzasgatlo szedese elott fogant?eleg nagy a pocakod,vagy sokat ettel vagy tobb baba van vagy hamarabb fogant

2016. nov. 17. 10:05
 36/43 anonim ***** válasza:
Ja es sztem a bogyeszt ne szedd tovabb mig ki nem derul mi van,addig ovszer,ha vmi oknal fogva megsem baba lenne
2016. nov. 17. 10:06
 37/43 anonim ***** válasza:
Tiszta kamunak tunik. Egyszeruen nem hiszem el, hogy ilyen letezik. Minek nezted par hete, puffadasnak?!?
2016. nov. 17. 10:07
 38/43 anonim ***** válasza:
Nekem ha felpuffad a hasam ugyanilyen mint a kérdezőnek...laktózintolerancia.De a tünetek és a pozi teszt fényében azonnal orvos!
2016. nov. 17. 10:52
 39/43 anonim ***** válasza:
Pozi teszt+növekvö pocak+rosszulét=Terhesség
2016. nov. 17. 13:23
 40/43 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ez kamu. Olyan fura a kép is a kezénél ami a hasánál van. Bár ne legyen igazam...
2016. nov. 17. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!