Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg úgy néz ki a hasam...

Tényleg úgy néz ki a hasam mintha terhes lennék? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

161cm vagyok 54 kiló, és le vagyok döbbenve.. Nekem, hogy lett ekkora hasam? Szept eleje óta fogamzásgátlót szedek, első levélnél volt egy kis baki... Tömtem magamba a fájdalomcsillapítókat, egyéb ok miatt és az első hónapban már élesbe csínáltuk kb 6x 7x a közepétől. Megvonásos vérzésem megjött... Rossz volt a közérzetem aztán vettem okt 20. A körül egy tesztet ami halvány pozitív lett( nagyon halvány de kivehető 2. Csík és ebben mindenki megerősített.. Na ezek után 4-5 napra elkezdtem hányni.. 7 Napos szünetben megjött 3 napra úgy hogy gondoltam nincs baj... Most nézem hát valahogy rohadt nagy hasam lett, rossz a közérzetem is... Hízni pedig nem híztam.. És nem volt ekkora hasam.. Szerintetek terhes vagyok? Most a 3. Levél közepénél tartok kb.. Vagy ez lehet valami hormonprobléma is? Jobb lenne gyógyszert váltani? 18/L

2016. nov. 16. 20:42
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
83%

Ez komoly,hogy ennyire ostoba vagy???

A megvonàsos vérzés nem menstruàció. Lett pozitìv teszted, terhestüneteid vannak és eszedbe sem jut,hogy dokohoz menj???

Kb 10-11 hetes lehetsz kb.

2016. nov. 16. 21:28
 12/43 anonim ***** válasza:
26%
Kb. 6 honapos terhesen volt ekkora hasam.
2016. nov. 16. 21:35
 13/43 anonim ***** válasza:
89%
A halvány pozitív is pozitív. Az én "halvány tesztem" 19 hetes pocaklakó,már érzem ahogy mocorog... Szóval minnél hamarabb doki.
2016. nov. 16. 21:36
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszer szedése alatt tapasztalható vérzés nem egyenlő a rendes menstruációval, emellett volt pozitív teszted. Nagy felelőtlenség ezt félvárról venni, simán lehetsz terhes.
2016. nov. 16. 21:46
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem jutott eszedbe, hogy a teszt után abbahagyd a fogamzásgátlót és elmenj orvoshoz?

Igen, nyilvánvaló, hogy terhes vagy.

2016. nov. 16. 21:50
 16/43 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 20 hetesen volt ekkora hasam. En is hasonlo vekony voltam.

Holnap doki!

2016. nov. 16. 21:58
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lehetsz terhes, nem tudom melyik településen élsz, de ha nagy városban, ahol vannak éjjel is szupermarketek/hipermarketek akár már most is elmehetsz tesztért, és ha valóban terhes vagy, akkor kimutatja ilyenkor is. (Nekem kimaradt után 1 nappal már esti pisiből is mutatta) Ha pozitív, akkor holnap feltétlen menj el orvoshoz!
2016. nov. 16. 22:16
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek a 2-esel. Nekem is terhesnek tunsz a kep es a leirtak alapjan. Cirka 15 hetes poci. :(

Kivancsi vagyok mi lesz, majd ird meg. :)

2016. nov. 16. 22:35
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez terhes hasnak tunik,latjatoka 18

Eves meg ennyire gyerek... pozitiv tesztet ignoraltad ?

Valoszinu kicsusztal az abortuszbol mar.

Majd irj mi volt.

2016. nov. 16. 22:48
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

De miért csináltál tesztet, ha a pozitív eredményt nem voltál hajlandó tudomásul venni? Értem én, hogy utána megjött, de a vérzés elmúltával csinálhattál volna egy ellenőrző tesztet. Én biztosan nem nyugodtam volna meg!

Szerintem terhes vagy. Kíváncsi vagyok a továbbiakra!

2016. nov. 16. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!