Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Nagyon nagy hülyeséget csináltam? Nem akarok terhes lenni!

Figyelt kérdés

nov.2-án volt meg utoljára nov.13-án volt egy hatalmas hülyeségem amit nem józan fejjel akartam de igy sikerült

Ha ugy éreztem minden kifolyt miután bennem ment el akkor nem maradt bennem semmi?

és csak a 14 napon lehet teherbe esni ugye?

2016. nov. 16. 11:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud kifolyni minden. Lazán lehetsz terhes.
2016. nov. 16. 11:33
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ugy éreztem minden kifolyt "

Az utolsó sperma is??? AMinek kell, az odajut az ejakuláció pillanatában. Ami "nem kell", az kifolyik.

"csak a 14 napon lehet teherbe esni ugye?"

Ha ez így lenne, honnan lenne az a sok besikerült gyerek??? Akár menzesz alatt is teherbe lehet esni...

Ha már hülye voltál, legalább esemény utánit vettél volna be!

2016. nov. 16. 11:33
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem a zagyva szövegedet, akkor védekezés nélkül lefeküdtél valakivel.

1. Az nem igaz, hogy csak a 14. napon lehet teherbe esni, minden egyes alkalommal lehetséges.

2. Ami megtermékenyít, az mem folyik ki, a spermiuomok azonnal bejutnak a méhbe, még mielött rájössz, hogy elélvezett a férfi.

3. Jó esélyed van terhességre, márcsak azért is, mert éppen a terhességhez legvalószínübb idöpontban voltál vele.

2016. nov. 16. 11:34
 4/23 anonim ***** válasza:
28%
Hja, valamennyi bent marad. Nem csak a 14. napon lehet, előtte/utána is elvileg pár napig, sőt, attól függ neked mikor van peteérésed, lehet 5 nappal előtte. Szóval nem lehet tudni. De nagy peched kell legyen, hogy 1 alkalomból teherbe ess, nyugi.
2016. nov. 16. 11:35
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég...😂 Bármikor teherbe tudsz esni, és nincs olyan hogy nem marad benned semmi...a napi lehetek-e terhes kérdés...mar vártam
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem folyt ki minden. A kis fickók közül néhány igen gyorsan robogott a cél felé.

Teherbe esni bármikor lehet, nem dátumhoz van kötve. A szervezeted egyénileg működik, nem naptár szerint.

7/23 Andizsuzsi ***** válasza:
67%

"minden kifolyt "

Nem folyt ki minden

"csak a 14 napon lehet teherbe esni ugye"

Nem

Esemény utáni tablettáról hallottál már? Miért most kezdesz rinyálni? Irány a nőgyógyász, 72 órás tabletta felíratás, bevétel, ha még beleférsz.

2016. nov. 16. 11:36
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
Úgy látszik, ma ilyen reménykedős napunk van. Reménykedünk, hogy a termékeny időszakban g*civel telelőtt nőstények nem fogannak meg. Ez a gyerekeik és a saját érdekük is egyszerre.
2016. nov. 16. 11:37
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
Pont jokor fekudtel le a pasival teherbeeses celjabol. Ugyes vagy. Gratulalok. Altalabos iskola mar megvan legalabb? Ha igen akkor nem jartal be biosz orakra. Parpmnal sperma cizsgalat volt. Volt olyan sperma ami 7 bap mulva meg elt....szval ne remenykedj hogy meguszhatid.....
2016. nov. 16. 11:40
 10/23 anonim ***** válasza:
36%
Ez egy szep szöveg lett. Elfelejtettem h automatan van a telom. Bocsi...
2016. nov. 16. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!