Menstruáció 5 napján mekkora esély van hogy terhes legyek? Barátommal kibróbáltuk hogy bennem megy el. Nem akarok ezért bevenni tablettát, mert az elég erős hormonadag ugy olvastam, és szerintem nem fontos, de nyugtassatok meg hogy igy van :S
Mivel benned ment el, van esély a babára.
Nem értem! Oké, hogy kipróbáljátok, hogy milyen az, amikor "normálisan" elmegy, de akkor miért nem szedsz pl fogamzásgátlót?
Nekem éppen így jöttek össze az ikreim!
Megnyugtatni nem fog tudni senki, ha védekezés NÉLKÜL fekszetek le, akkor bármikr lehetsz terhes, még akár a menzesz ALATT is.
Ha nem gond, egy esetleges gyerek, akkor reménykedj és várj, egyéb esetben - ha még belefér az idöbe -, szedd be az esemény utánit.
Erősebb hormonlöket lesz és nagyobb változást hoz, ha teherbe esel...
Ha nem védekeztek, bármikor van esély, csak hol kisebb, hol nagyobb.
Ha azt veszed alapul, hogy akkor se 100%, ha peteéréskor dugtok, csupán 20%, akkor OK.
Naponta 100 abortuszt csinálnak, és valahogy összejött az is. Innen nézve meg túl nagy rá az esély. Miért kell egy ember életével játszani!?
7 ciklusnapon lettem terhes. A himivarsejtek simán élnek benned 3-4 napig.
Nagyonis esélyes, hogy terhes legyél.
Nem is értem, miért gondoljátok sokan, hogy a ciklus első fele biztonsagosabb. Az a legrizikosabb.
Ez nem probalgatas kérdése. Egy terhesség és abortusz sokkal megterhelőbb lesz hormonalisan, lelkileg, fizikailag, anyagilag, mint most egy tabletta.
Soha (!!!!) ne szexelj védekezés nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!