Menstruáció 5 napján mekkora esély van hogy terhes legyek? Barátommal kibróbáltuk hogy bennem megy el. Nem akarok ezért bevenni tablettát, mert az elég erős hormonadag ugy olvastam, és szerintem nem fontos, de nyugtassatok meg hogy igy van :S
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 10:19
11/12 anonim válasza:
Nekem sem fontos, mert nem nekem kell viselnem a következményeket.
Próbálkozások helyett inkább olvasnod kellene a női testről és megtermékenyülésről. Nagyobb hasznodra válna.
12/12 anonim válasza:
Msjd en megnyugtatlak. Menszesz alatt maradtam terhes. Csak egyetlen egyszer probaltam ki hogy nem vedekezek. Arra gondoltam hogy ilyenkor nincs az az isten aki teherbe esik...ma mar nagylany a dragam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!