Ki tudna tanácsot adni egy számomra fontos kérdésben? Magamra maradtam a bánatommal és nem tudom mi tévő legyek. Csak segíteni akarók válaszát várom, nem a pocskondiázókét!
na én mennék onnan az tuti.
neked sem jó ott, de a babádnak meg főleg!!!!!
vegyél egy lakást magadnak, most eléggé lent vannak az árak és éljetek ott nyugalomban!!!én ezt tenném!
Az eladott lakás árából vegyél egy kis garzont. Abban ketten a picivel elfértek és a fenntartása sem drága.
Én a helyedben nem költöztem volna vissza a szüleimhez ha tudom,hogy milyenek. Most a baba és te a legfontosabb.
Ha már ilyen a családod, h lelkileg nem támogat, akkor ne legyen lelkiismeret furdalásod, h használod a pénzt. Beköltözhetsz egy egyszobásba. Tudom, szűkös dolog, de legalább nem bánt senki és van hol felnevelni azt a gyönyörűséget a pocakodban. Egyedülálló szülőként kevés pénzzel pedig lehet, h az önkormányzattól is kapsz majd valami kis segítséget.
Kitartást és jó egészséget!
Szia!
Mi történt veled azóta? Jól vagytok a babáddal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!