Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyereknek tenyleg fontos,...

A gyereknek tenyleg fontos, hogy mit kitol kapott?

Figyelt kérdés
barmit kap, mindig jonnek es kerdezik, akik hoztak, hogy, na, kitol kaptad azt a piros autot/ babat/repulot/nyuszit, stb. A fiam meg csak nez... Nem azert adjak, hogy oromet szerezzenek?
2012. ápr. 7. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
:D A gyereknek mindegy, csak azoknak nem, akik adják, pl rivalizálás a nagyszülők között, az éntőlem kapott kisautóval öt perccel tovább játszott mint a másik mamáéval, a másik mama meg pl de az amit én vettem sokkal drágább volt és lehetne még folytatni. Nálunk is ez van, és személy szerint én pl nagyon unom. Óvodás szint, szánalom.
2012. ápr. 7. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is meg szoktam kérdezni a fiamtól, de azért hogy mondja: mama, apa, tamaaa........ tehát hogy beszéljen.

meg olyan jó mikor a picik beszélnek...:) Vagy nem?

2012. ápr. 7. 19:09
 3/3 A kérdező kommentje:

A fiam ket eves, igy eleg sokat beszel mar. :-)

Egyebkent szulinapjan az egyik ajandekozo meg is jegyezte a masiknak, hogy most te nyertel... Csuszdat kapott es az tetszett neki a legjobban. De komolyan, ennyire kell rivalizalni? :-)

2012. ápr. 7. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!