A gyereknek tenyleg fontos, hogy mit kitol kapott?
Figyelt kérdés
barmit kap, mindig jonnek es kerdezik, akik hoztak, hogy, na, kitol kaptad azt a piros autot/ babat/repulot/nyuszit, stb. A fiam meg csak nez... Nem azert adjak, hogy oromet szerezzenek?2012. ápr. 7. 19:03
1/3 anonim válasza:
:D A gyereknek mindegy, csak azoknak nem, akik adják, pl rivalizálás a nagyszülők között, az éntőlem kapott kisautóval öt perccel tovább játszott mint a másik mamáéval, a másik mama meg pl de az amit én vettem sokkal drágább volt és lehetne még folytatni. Nálunk is ez van, és személy szerint én pl nagyon unom. Óvodás szint, szánalom.
2/3 anonim válasza:
Én is meg szoktam kérdezni a fiamtól, de azért hogy mondja: mama, apa, tamaaa........ tehát hogy beszéljen.
meg olyan jó mikor a picik beszélnek...:) Vagy nem?
3/3 A kérdező kommentje:
A fiam ket eves, igy eleg sokat beszel mar. :-)
Egyebkent szulinapjan az egyik ajandekozo meg is jegyezte a masiknak, hogy most te nyertel... Csuszdat kapott es az tetszett neki a legjobban. De komolyan, ennyire kell rivalizalni? :-)
2012. ápr. 7. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!