Kiscica21 kérdése:
24 én kelett vona megjönnie a menstruciónak nem szokott késni. Ma akarok elmenni nőgyógyászhoz. Lehetek akk terhes ha ilyen sokat késik? 22 éves vagyok nem maradhat ki egy hónap ugye?
Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 07:01
1/14 anonim válasza:
Bármennyi idősen kimaradhat egy hónap.
Miért nem csinálsz tesztet mielőtt elmész nőgyógyászhoz?
2/14 anonim válasza:
Ha éltél szexuális életet védekezés nélkül lehetsz terhes.Nekem is 24-én kellett volna megjönnie, nekem sem jött, de én örülök neki. Csinálj tesztet először, ha negatív és továbbra sem jön meg egy pár napon belül akkor menj orvoshoz.
3/14 anonim válasza:
Csinálj előbb 1 tesztet utánna menj orvoshoz!
4/14 anonim válasza:
Oylan huu de regota nem kesik meg neked, ha el is mesz orvoshoz az lesz az elso kerdese csinaltal-e tesztet, ha nem miert nem. A helyedben eloszor tesztelnek utana mennek dokihoz.
6/14 A kérdező kommentje:
csinaltam tesztet de meg nem jott meg.amugy nem vedekezunk es 28 napos a ciklus
2015. máj. 28. 10:06
7/14 anonim válasza:
Csináltál tesztet de mit mutat pozi vagy negativ??
8/14 anonim válasza:
Nincs olyan ,hogy ekkor kellet volna ! Bármi miatt előfordulhat ,hogy késik .28-35 nap teljesen normàlisnak tekinthető ! Nekem is előfordul olykor ,hogy 35 napra jön ,pedig koràbban vàrtam . Csinàlj tesztet !
10/14 A kérdező kommentje:
nem szokott kesni nekem mindig jol kiszamolom amugy negativ lett de azert elmegyek orvoshoz biztonsag kedveert.en mar nagyon akarok babat es parom is
2015. máj. 28. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!