Meddig tartogassam a pisim, ha délutáni vizeletből akarok tesztelni? Délelőtt 10órakor voltam utoljára.
Figyelt kérdés
Úgy érzem terhes vagyok,bár megjött,mégis úgy érzem.. 2tesztem van,így gondoltam d.u. csinálok egyet,csak nem tudom meddig tartogassam..2013. szept. 8. 12:22
1/8 anonim válasza:
ha megjött, de te mégis úgy érzed, akkor csakis reggeli vizeletből csináld.
2/8 A kérdező kommentje:
De az az igazság hogy 2napja halvány pozitívat teszteltem,rózsaszín csíkkal... ezért érdekelne nagyon
2013. szept. 8. 12:27
3/8 anonim válasza:
várd ki a reggelt, mert most tévesen tesztelhetsz negatívat...
4/8 anonim válasza:
Azt mondom, várd ki a reggelt, de mivel tudom, milyen nehéz megállni, és két teszted is van, én csinálnék egyet most, és egyet reggel is.
Mennyire vérzel egyébként?
5/8 A kérdező kommentje:
Tampont használok épp így pontosan nem tudom milyen erős épp,de nem olyan mint szokott,tehát sötét-barnás,nagyon híg szinte olyan mint a víz..csak a fejem is nagyon fáj,görcsölök pedig nem szokásom,szédelgek-émelygek..és ezt úgy képzeljétek hogy ezek olyan szinten vannak,hogy reggel óta ágyban vagyok,telefonról írtam ki a kérdést is... tényleg beteg vagyok már mondhatni..
2013. szept. 8. 13:27
6/8 anonim válasza:
Nekem pl előző napi délutáni tesztem erősebb lett, mint a másnap reggeli, szóval nem feltétlenül jobb a reggeli vizeletből tesztelni.
Sokáig nem kell tartogatni, de azért próbáld a folyadékfogyasztást most kicsit visszafogni.
8/8 A kérdező kommentje:
Szellemcsíkos lett.2csík van az biztos,csak hogy halvány pozi vagy csak száradási,azt nem tudhatom..ma már másabb nagyon kevés a mensi,de tegnap tele volt átlátszó nyálkával a tampon és abból jóval több is volt mint vérből..így nem értek hozzá,első terhesség lett volna de szerintem ha volt is bennem valaki az távozott is...
2013. szept. 9. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!