Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Iskolát akarok váltani, mert...

Iskolát akarok váltani, mert már barátaim sincsenek. Már próbáltam délutáni programokat, de nem jöttek be. Nem tudom melyik suliba kéne mennem, ahol a társaságomat is megtalálnám és akkor végre tartoznék valahova. Mit tegyek? 16/f

Figyelt kérdés
10-es vagyok az ország "legjobb" szakközépiskolájába és a legrosszabb jegyem 3-as mindig a bizonyítványba. Általánosba meg 4-es. Nem is a tanulmányom miatt aggódok hanem, hogy nem az új iskolába nem tudok beilleszkedni, mert nehezen ismerkedek és kezdeményzeni se szoktam. Ha megismernek akkor mindig azt mondják, hogy jó fej vagyok, de sokszor nem nagyon tudom megmutatni.
2009. nov. 6. 22:55
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
A társasággal van a gondom. Senkivel se tudok összehaverkodni, mert nem akarok. Nameg csak fiúk vannak az osztályba és a többi osztályba sincs sok lány.
2009. nov. 6. 23:08
 2/18 anonim ***** válasza:

Hát, ezért kár sulit váltani! Örülj, hogy nem piszkálnak!

Miért írod, hogy nem is akarsz velük barátkozni? Akkor mit vársz?

Máshol miért lenne más? Először körülrajongnának, kikérdeznének, kivagy, honnan jöttél, mert új vagy, aztán pár nap múlva ott is elkerülnének.

Lehet, hogy nincs velük témád?

2009. nov. 7. 01:05
 3/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom elmagyarázni, de megpróbálom. Az osztály nagy része bejárós, szóval mégha találkozni szeretnék velük az is reménytelen lenne főleg délutánonként. A nyaramat végigunatkoztam, mert nincsenek barátaim. Az osztálytársaim mind ilyen okostojások, akiket nem is érdekel semmi, ami szórakozás lenne. Nagyon unalmas így.
2009. nov. 7. 11:27
 4/18 anonim ***** válasza:

De hogy akarsz szórakozni, ha nem teremtesz kapcsolatokat?

Én sosem szórakoztam, feltaláltam magam (azt hiszem beleillek az okostojás képbe), úgyhogy nehéz hasznosat írnom! (-:

2009. nov. 8. 14:21
 5/18 A kérdező kommentje:
Teremtenék én kapcsolatot, csak nem bárkivel.
2009. nov. 8. 15:04
 6/18 anonim ***** válasza:
Pontosan azért jártok az ország legjobb középiskolájába, hogy nagyon sokat tanuljatok. Te miért mentél oda egyébként? Ha tanulással kapcsolatosan próbálsz valahogy közelebb kerülni az "okostojásokhoz" azt biztosan értékelik. Nekik is van egyéb életük egész biztos csak Te nem tudsz róla. Ők sem valami robotok. Hja de ha Te nem akarsz velük semmilyen kapcsolatot teremteni az más. De akkor mi is a kérdésed? Melyik "legjobb" középiskoláról beszélünk?
2009. nov. 8. 15:26
 7/18 A kérdező kommentje:
A kérdésem az, hogy ebben a helyzetben, hogy tartozhatok egy társasághoz. A Puskás Tivadar Távközlési Technikum lenne ez a suli.
2009. nov. 8. 15:33
 8/18 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Azt írtad, hogy senkivel sem tudsz mert nem akarsz! Akkor hogyan segítsen bárki is??? Szegénykéknek add már meg azt a szerényke lehetőséget, hogy hozzád szólhassanak!
2009. nov. 8. 15:36
 9/18 anonim ***** válasza:
Megint én! Párom távközlési fősulira járt ott is szinte alig volt lány. Te nem is tudod milyen jó Neked!! Szerették ,imádták azt a kevés lányt. Hidd el nekik is fura helyzet, hogy mit kezdjenek egy ilyen fiús területen a lányokkal. A srácok meg szerintem sokkal- sokkal jobb barátok tudnak lenni mint egy lány. Ha megközelíthetetlen vagy azzal csak magányra utalod magad!
2009. nov. 8. 15:44
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megközelíthetetlen. Suliba elvok mindenkivel, még ha nem is szimpatikusak nekem. De délután és a szünetekbe unatkozok nagyon főleg.
2009. nov. 8. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!