Iskolát akarok váltani, mert már barátaim sincsenek. Már próbáltam délutáni programokat, de nem jöttek be. Nem tudom melyik suliba kéne mennem, ahol a társaságomat is megtalálnám és akkor végre tartoznék valahova. Mit tegyek? 16/f
Figyelt kérdés
10-es vagyok az ország "legjobb" szakközépiskolájába és a legrosszabb jegyem 3-as mindig a bizonyítványba. Általánosba meg 4-es. Nem is a tanulmányom miatt aggódok hanem, hogy nem az új iskolába nem tudok beilleszkedni, mert nehezen ismerkedek és kezdeményzeni se szoktam. Ha megismernek akkor mindig azt mondják, hogy jó fej vagyok, de sokszor nem nagyon tudom megmutatni.2009. nov. 6. 22:55
11/18 anonim válasza:
Hidd el látszik rajtad, hogy nem tetszenek a többiek. Akkor ők miért lennének szimpatikusak? Próbálj mindent elölről kezdeni és úgy közelíteni hozzájuk, hogy te is a csapatba akarj tartozni. Meg fogsz lepődni!
12/18 A kérdező kommentje:
De nincs csapat. Csomó bejárós van, mindenfelől, azokkel még ha akarnék se tudnék délután elleni.
2009. nov. 8. 18:24
13/18 anonim válasza:
Kutyafáját!!! Ne legyél már ennyire ellenálló. Van abban az iskolában másik osztály is! Nem te vagy az egyedüli lány az egész suliban. Fogadjunk más csajszinak is van ilyen jellegű problémája. Találjatok egymásra. Nem kell mindjárt kétségbe esni. Tőled még a Csernus Imre is kidőlne!!!
14/18 A kérdező kommentje:
fiú vagyok még mindig
2009. nov. 8. 18:46
15/18 anonim válasza:
Bocs de az előbbiekből ez nem derült ki. Mert azt írtad, hogy csak fiúk vannak az osztályban. Azt hittem ez azért probléma mert te lány vagy. Akkor viszont azt kérdezném, hogy a régi barátaiddal, osztálytársaiddal mi van?
16/18 A kérdező kommentje:
Nem voltak igazi barátok, csak akkor voltam el velük. Akik meg azok voltak azok mind elköltöztek.
2009. nov. 8. 21:15
17/18 anonim válasza:
Hát nem az iskolával van baj, hidd el..
18/18 anonim válasza:
Szerintem is veled van inkább a baj. Nagyon zárkózott lehetsz és borzasztóan pesszimista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!