Azaliát szedtem, de így lehetek terhes? SOS Nem akarok abortuszt.
Figyelt kérdés
Szóval tegnap este vettem be az azalia utolsó darabját. Sajnos csak jövő hétre kaptam időpontot dokihoz, ugyhogy 1 hét gyógyszerezés kimarad. A gáz az, hogy tegnap előtt szexeltünk a párommal és belém élvezett. Ugye nem lehetek terhes? Szóval tegnap vettem be a gyógyszert és tegnap előtt szexeltünk. Élhetnek addig a spermák? 2 hónapja szültem nem hiszem hogy maradhatna a baba:( Nem szoptatok, jövő héten már "rendes" gyógyszert iratnák.2013. júl. 30. 12:41
1/5 anonim válasza:
a gyógyszer hatása nem szűnik meg egyik napról a másikra, hanem folyamatosan gyengül, ha nem szeded. szerintem nincs okod aggódni. viszont amíg nem szedsz semmit, érdemes odafigyelni és más módon védekezni.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze addig gumit fogunk használni. Csak nem gondoltam hogy ilyen későre adnak időpontot. Úgy hallottam h 3 napig életképes a sperma, hát én pont beleesek ebbe :(
2013. júl. 30. 12:56
3/5 anonim válasza:
A gyógyszerek hatása is napokig eltart még, mire csökken a hatóanyaga. Szóval nyugi, nem lesz semmi gond:)
4/5 anonim válasza:
Ez nem igaz. Az Azalia minipill, aminél nagyon fontos a pontons szedés. Nem csak hogy a kihagyás, de már egy fél napos késés is okozhat gondot.
És a spermiumok élhetnek 3 napig.
A háziorvossal írasd ki a tablettát!!
5/5 anonim válasza:
Butaság amit az első 2 válaszoló írt.
Egyszer fordult elő velem, hogy reggel helyett este vettem be a fogamzásgátlómat...most 1,5 éves a lányom. Én nem kockáztatnék kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!