Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyik volt gimis osztálytársam...

Egyik volt gimis osztálytársam terhes lett, láttam fb-n. Nem tudom h akarta-e a gyereket, de szeretnék gratulálni. Hogy lehet udvariasan megtenni, mert önmagában nem ahhoz akarok gratulálni, hogy dugott egy jót?

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Boldog babavárást és jó egészséget kívánsz nekik!

Vagy megvárod míg megszületik a csöppség és majd akkor gratulálsz!

2012. okt. 27. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mikor elmondtam több helyen, hogy kismama vagyok, és gratuláltak, eszembe se jutott volna, hogy az eltöltött nagyszerű éjszakához gratulál bárki. És szerintem kizárt, hogy ezt bármelyik kismama és kispapa így fogná fel. Eddig életemben nem olvastam erről ilyen megközelítést, pedig nem mai gyerek vagyok...
2012. okt. 27. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
gratulálsz neki, boldog babavárást kívánsz, és ha ennyire kíváncsi vagy, írd oda, hogy:jé, nem is tudtam, hogy már itt tartotok! Vagy valami más ehhez hasonló, meglepő mondatot.
2012. okt. 27. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:

A második válaszolóval értek egyet tökre.

Miért gondolod, hogy ha szimplán gratulálsz, akkor egyből a dugásra fog gondolni?

Ha csak annyit mondasz, hogy szép babavárást kívánok, akkor feltehetően érteni fogja, hogy a babára gondolsz, és nem egy hancúrozós éjszakára.

2012. okt. 27. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!