Miért van, hogy zavar, hogy körülöttem mindenki terhes, pedig én nem is akarok igazán gyereket még? 27/L
Mert egyszer azért akarsz gyereket, és csak-csak megmoccan benned valami, ha terhes kismamák vesznek körül.
Mert benne vagy a korban, hogy már neked is simán lehetne.
Mert a női agy ilyen.
Semmi extra nincs benne amúgy.
Én is dettó így voltam.
Sőt most is így vagyok, pedig már van gyerkőcöm. De ha látok egy kismamát (főleg ismerőst), akkor elkap az irigység, a vágy meg mit tudom én mi. Pedig most tuti nem akarok még egy gyereket. :)
Löttyed, sebes mellbimbó, elhízott anyuka?
Még jó, hogy nem csak ebből áll a gyerekvállalás, meg még jó, hogy ez azért nem vonatkozik mindenkire.
S a szép oldaláról senki sem mesél?
Hogy egy gyerek milyen örömöket tud becsempészni az életünkbe? A hülye, ok nélküli félelmeinkkel teli buta életünkbe?
Lehet sok mindentől félni, meg lehet gyereket is vállalni, és rájönni, hogy mondjuk plusz 5 kiló egy életért rohadtul nem áldozat.
Aztán lehet fogyózni is. Ha már mindenképpen elégedetlenek vagyunk magunkkal. Már ha egyáltalán elhízol, mert az elhízás sincs kőbe vésve.
Ha valaha akarsz gyerek úgy igazán majd, akkor ezek a dolgok eltörpülnek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!