Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van, hogy zavar, hogy...

Miért van, hogy zavar, hogy körülöttem mindenki terhes, pedig én nem is akarok igazán gyereket még? 27/L

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csak ezek miatt nem akarsz, akkor vágj bele nyugodtan! Nem kell félni, élvezni fogod!
2013. febr. 1. 20:14
 12/18 A kérdező kommentje:
De jó h ezeket mondod, sokat hallottam h nagyon jó érzés anyának lenni. Viszont túl sok aggodassal is jár. Nem?
2013. febr. 1. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy sok aggódás, de még szülés előtt ott a 9 hónap, amit ugyan csak élvezni fogsz, és jól fel tudsz készülni a szülésre, és az utána következőkre! Hidd el, mikor megszületik, a kezedbe adják,és ránézel, az minden aggodalmadat felül múlja!
2013. febr. 1. 20:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Anyukám nagyon aggodos, o mondja mindig h egy gyerek túl nagy felelősség es h elbaszom vele az életem. Es h gondolnám meg kinek szülok.....mindig is ezt mondogatta, talán emiatt is felek.
2013. febr. 1. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád így élte meg, és ezt át is adja neked...

Nem mondom, hogy jó példa.

Amúgy te nem az anyukád vagy, és nem is biztos, hogy ugyanúgy élnétek meg a dolgot.

Van aggódás, félelem, kétely. De van örömkönny, boldogság, mérhetetlen szeretet, amit csak egy gyerek által élhetsz meg. A sok nehézség mellett, soha egy percig nem mondanám, hogy jobb volt gyerek nélkül az életem. Sőt, előtte sokat agyaltam jelentéktelen baromságokon. Ő legalább megmutatta, hogy mi minden mást lehet értékelni az életben.

2013. febr. 1. 20:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat! Erre még sosem gondoltam, hogy talán anyukám így élte meg es ezért mondd ilyeneket. Bár igaz, h elég labilis pszichésen. Megpróbálom leküzdeni a félelmeim. Habár meg nagyon sok van ezen kívül is, lehet h beszélnem kellene vkivel ezekről.
2013. febr. 1. 20:38
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

Az én anyukám lazább kategória, ő a te esetedre csak annyit mondana:

- "Hát szívem, téged csak egy gyerek tudna rendbe hozni!"

:)

2013. febr. 1. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én anyukám is nagyon aggódós, de ő a józan eszével túllát ezen. Sajnos én is aggódós lettem, de a barátom tekintettel van erre, meghallgatja, megnyugtat stb. Nálunk még szóba se jöhet a baba (a legbiztosabb módszerrel védekezünk: nincs szex), de igazából én már nagyon szeretnék. Az aggodalmat majd valahogy túlélem :)
2013. febr. 2. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!