Nagyon nagy hülyeséget csináltam? Nem akarok terhes lenni!
nov.2-án volt meg utoljára nov.13-án volt egy hatalmas hülyeségem amit nem józan fejjel akartam de igy sikerült
Ha ugy éreztem minden kifolyt miután bennem ment el akkor nem maradt bennem semmi?
és csak a 14 napon lehet teherbe esni ugye?
Pont jókor voltatok együtt ha terhes akarsz lenni.
Csak a felesleg folyik ki, ,a többi sperma nem.
Bármikor teherbe lehet esni, a spermák több napig is életképesek benned, peteérésed is lehet bármikor.
Ha nem akarsz gyereket védekezz és soha ne engedd hogy gumi nélkül berakja akár csak 1 másodpercig is, vagy szedj tablettát.
De ha már megtörtént mért nem írattál esemény utánit? Most már mindegy, imádkozz...
" Most már mindegy, imádkozz..."
Az attól függ. Nincs kizárva, hogy a 72 órába még belefér.
Bár úgy lenne, hogy fixen a 14. napon lehet teherbe esni. Nem lenne ennyi hónapokig próbálkozó pár, hisz csak ki kell várni a 14. napot és puff. Ehelyett megy az ovutesztelgetés, naptárazás, hőmérőzés stb.
Egyáltalán hány éves vagy, hány naposak a ciklusaid. A korodat nem lecseszésből kérdezem csak egy tizenévesnek hamarabb van összevissza peteérése, mint egy huszonévesnek akinek már beállt a ciklusa. Nov 2-án kezdődött vagy akkor ért véget? Mert a ciklust első naptól számoljuk.
És hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, hatalmas hülyeséget csináltál!
Hát akkor tényleg szinte tökéletes időben voltatok együtt a ciklusod 12. napján, a spermiumok még 2-3 napig életképesek bent és akkor beleesel a papírforma szerinti 14. napba.
De a 14. nap igazából csak a papírforma szerinti 28 napos ciklusnál vehető figyelembe. Hány napos egy ciklusod? És a korodat még mindig nem írtad.
26-28 napos....
am 18 vagyok
Akkor bizony tényleg elkezdhetsz imádkozni......
Ennél tökéletesebb időt nem is választhattatok volna. Minden téren klappol....
Ha most szerencsés is leszel, egy életre tanuld meg, hogy egy nő bármikor teherbe eshet. Mert nem működik mindenkinek óraműszerűen papírforma szerint a szervezete. Szerinted, ha csak a 14. nap lehet teherbe esni, akkor hogy készülnek a menstruáció alatt fogant babák? Vagy hogy készülnek a ciklus végén fogant babák?
Hát pont úgy, hogy nem mindenkinek a 14. nap van peteérése. Sót a 14 napot nem is a ciklus elejéről kell számolni, hanem a ciklus végétől visszafelé. Tehát, ha neked most 26 napos lesz a ciklusod, akkor pont a 12. nap volt peteérésed, ha a papírformát vesszük, ha 27 napos lesz a ciklusod akkor a 13. napon és így tovább.
Te pont bejutattad a spermiumokat a 12. napon, amik még napokig életképesek bent. Akár a 13-14-15. nap peteérésével is fogantatáshoz vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!