Úristen úristen de jó!!!! Nagyon örülök Nektek!!!!!!vigyázzatok nagyon magatokra!!! Gratulálok!!!
2016. nov. 9. 07:09
85/111 anonim válasza:
Gratulálok Petra! Tegnap negatív volt a teszt,de estére feszes és duzzadt lett a mellem:-) Párom vette észre,hogy megváltoztak elsőre :-) Most vagy megfog jönni és azért(de eddig ezelőtt nem duzzadt meg sose ennyire) vagy lehet csak sikerült csak még korán teszteltem.....Minden esetre ha még 2hétig nem jön meg akkor tesztelek újra.......
2016. nov. 9. 07:28
86/111 anonim válasza:
Petra!Szívből gratulálok!!!Nem szép dolog irigykedni,nem is teszem,inkább ugy fogalmazok hogy magamnak és a többieknek is éppen ilyen szépséges pozi tesztet kívánok!! :)
2016. nov. 9. 10:30
87/111 anonim válasza:
Kaptam utrogestant, remélem minden rendben lesz!
Nagyon drukkolok Nektek, mielőbbi hasonlóan szuper érzést kívánok Mindenkinek!
❤
2016. nov. 9. 11:54
88/111 anonim válasza:
Petra voltam. :)
2016. nov. 9. 11:55
89/111 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök Nektek!! Vigyázzatok magatokra!! :)
A drukk megy Neked is!!! Ha már a párod is èszrevette a melled változását az tök jó! :) :)
Èn azon gondolkozok,hogy holnap csinálok tesztet reggel,szedtem le egy appot a telefonomra,ès az úgy számolta,hogy már holnap meg kène jönnie,de semmi jele ,hátha.a ciklus.hu meg szombatra írja.majd kiderül :)
2016. nov. 9. 20:49
90/111 anonim válasza:
Sziasztok
Régen írtam voltunk tegnap dokinál és megnézte 2 nap múlva peteérésem lesz így nagy az esély hogy most összejön. Csajok alig tudom követni a dolgokat ne legyen egy privát fb csoportunk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!