Van kedvetek együtt izgulni? Babát tervezünk!
Figyelt kérdés
Köv.hètre várom az ovum, jó lenne akár többen is izgulni,bátorítani egymást! Ez a 4. Próbálkozós hónapunk,remèlem az utolsó is! :)2016. okt. 25. 13:08
41/111 anonim válasza:
Igen sajnos. Nagy csodának tartom a picit,hogy ilyen stressz helyzetben fogant. Nagyon szeretne velünk lenni :-) mint,ahogy mi is vele :-) 8hkm
42/111 anonim válasza:
5-ös vagyok. Nekem sajnos tegnap megjött. Ami lehet, hogy annyira nem is baj mert közbe beleestem egy jó kis foggyulladásba így a szájsebészeten kötöttem ki. Antibiotikummal és rengeteg fájdalom csillapítóval ami lehet,hogy neki nem tett volna jó. Így új hónap, új esély. Drukkolok mindenkinek. Amúgy ti szedtek vagy isztok valamit?
43/111 anonim válasza:
4es, 19es vagyok. Én 7-re nem várom, drukkolok nektek!
Akinek ez a hónap nem volt sikeres, nem feladni, sikerülni fog!
P.
44/111 A kérdező kommentje:
Na ez tök jó,hogy semmi bajod nem volt a trimesztertől! Lehet èn is kipróbálom! :)
Èn nem szedek,iszok semmit,ha ez a hóbap nem lesz sikeres,lehet belevetem magam valamibteába meg pluszban :)
Sajnálom,hogy megjött neked,de tök jó a hozzáállásod,hogy jobb, hogy így,hogy betegsèg van,nem jött a baba,nem megzuhantál tőle! :)
Remelem nekem is ha összejön egyszer,úgy akar majd maradni az a baba ,mint neked!! :)
Szurkolok a pozitív tesztedèrt 7èn!!!!!!!
2016. okt. 30. 22:57
45/111 anonim válasza:
13# vagyok a rovid lutealis fázisos.:)
Holnaputánra nem várom! Drukkoljatok!:)
46/111 anonim válasza:
Én November 10-ére nem várom :-)
(9-es voltam)
47/111 A kérdező kommentje:
Megy a drukk mindkettőtöknek!!! :)
2016. okt. 31. 14:26
48/111 anonim válasza:
Ma nem igazán voltam jól,hányingerem van,ingerült vagyok rossz a közérzetem.......(9-es)
49/111 anonim válasza:
A szaglásom is érzékenyebb,de még nem élem bele magam semmibe...mert ez még nagyon korai ...........
50/111 A kérdező kommentje:
Èn drukkolok! De jó lenne!! Mikor szereznèl majd tesztelni?
2016. nov. 1. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!