Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van kedvetek együtt izgulni?...

Van kedvetek együtt izgulni? Babát tervezünk!

Figyelt kérdés
Köv.hètre várom az ovum, jó lenne akár többen is izgulni,bátorítani egymást! Ez a 4. Próbálkozós hónapunk,remèlem az utolsó is! :)
2016. okt. 25. 13:08
 71/111 A kérdező kommentje:

Lilu! Hajrá! Új hónap új remèny!

Anita!nagyon megy a drukk Neked! Írd meg,hogy mi lett! :)

Pinkygreen! Nem lehet,hogy hamar teszteltèl?

2016. nov. 7. 11:58
 72/111 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég írtam hogy nem tudom hanyas vagyok,a nevem Niki :) 2nap múlva kellene megjönnie,nem bírtam tegnap teszteltem :D szerintem csak száradási csík a második,sőt szinte biztos vagyok benne mert fájdogál a hasam meg a derekam,meg fog jönni
2016. nov. 7. 12:31
 73/111 A kérdező kommentje:
Niki! Szürkès a csík? Vagy van színe? Töltsd fel a kèpet ha van kedved! Èn azèrt drukkolok !! :)
2016. nov. 7. 16:55
 74/111 A kérdező kommentje:
Kedves Niki! Mizu veled? Tudom,hogy csak holnap kellene megjönnie,de hogy èrzed magad?
2016. nov. 8. 10:29
 75/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A férjem tegnap hozott egy tesztet, mert én elfelejtettem, ráadásul egész nap lázas voltam tegnap..

Reggel szaladok megcsinálom (kazettás amazon),műanyag pohár, wc papír élénk piros, felállok a wc-ről, vér. Meg se csináltam a tesztet, annyira szomorú és mérges lettem, becsapott a benus teszt, a másiknak volt igaza, nincs baba.

Azóta viszont semmi, de nem győzök wc-re szaladni, hogy na most megjött..De semmi. Nemtudom mi történik..:( aggódom. Dokim csak jövő héten jön a városba, addig még 100× megőrülök... :(

Reménykedni sem merek.. :(

Petra (P.)

2016. nov. 8. 10:56
 76/111 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nincs jelentősége a csík színének,mert ma rózsaszín pecsétes volt a WC papír :( ennek a hónapnak is lőttek....de talán új év új családtag :)
2016. nov. 8. 11:55
 77/111 anonim ***** válasza:
Jaj...Niki voltam :)
2016. nov. 8. 11:56
 78/111 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom Niki,de reménykedjünk,hogy karácsonyra már sikerülni fog mindenkinek :-)

Nem bírtam tovább teszteltem,de sajnos negatív lett :-(

Így nálunk az első hónap sikertelen volt,de reménykedem,hogy hamarosan sikerülni fog :-) Anita

2016. nov. 8. 12:25
 79/111 anonim ***** válasza:
Sziasztok, 38-as voltam, hát az első trimeszter hónap nekem nem jött össze :) október 30-án megjött időben :) úgyhogy szerencsére nem zavarta meg a ciklusomat :) szedem tovább hátha segít feltöltődni annyi vitaminnal, amennyi kell egy babához :) mindenkinek megy a drukk :) innentől én is a nevemet irom ki :) Barbi voltam :)
2016. nov. 8. 13:20
 80/111 A kérdező kommentje:

Sajnálom lányok,hogy nem sikerült! :( èn mèg várok,szombatra nagyon nem várom,remèlem lesz alkalmam tesztelni,ès pozitív eredmèny vár :)

Petra! Nagyon sajnálom,èn se èrtem mi lehet ez most nálad.csak annyi vèrzès volt reggel,amíg elmentèl a wc-re? Èrdekes,tènyleg nem tudom mi lehet,de remèlem minden ok,ha esetleg tènyleg sikertelen hónap, akkor remèlem minèl hamarabb megjön rendesen,hogy minèl hamarabb próbálkozhassatok megint.azèrt megírod majd ,hogy az orvos is mit mondott? Fel a fejjel,ne csüggedj!!

2016. nov. 8. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!