Van kedvetek együtt izgulni? Babát tervezünk!
Figyelt kérdés
Köv.hètre várom az ovum, jó lenne akár többen is izgulni,bátorítani egymást! Ez a 4. Próbálkozós hónapunk,remèlem az utolsó is! :)2016. okt. 25. 13:08
91/111 anonim válasza:
Akartam már én is javasolni. A kérdezőnek küldjük el a nevünket ha mindenki benne van aztán csináljon csoportot. :)
Petra
92/111 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! Nekem se olyan könnyű követni :D sajna hómező a reggeli tesztem :( varom a szombatot :)
2016. nov. 10. 06:55
93/111 anonim válasza:
Csajok. Ha meglesz a csoport én is szeretnék jelentkezni. Valahol az elején írtam még.
94/111 anonim válasza:
Én is szeretnénk jelentkezni a csoportba :-) Anita
95/111 anonim válasza:
Privátba írom, hogy találsz meg hozzá. :)
Petra
97/111 A kérdező kommentje:
Holnap megcsinalom lanyok! :)
2016. nov. 10. 21:52
98/111 anonim válasza:
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy kész a csoport vagy csak én nem láttam még!? :-) Anita
99/111 anonim válasza:
Sziasztok! Lehet lemaradtam? Pár napja nem voltam.. Csoportot hoznátok létre face-en?
Első és még nem tudom hányas válaszoló voltam:) Dalma:) amúgy még 6napom van a nemvártig;) szorítok mindenkinek...
100/111 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nincs meg mèg,ne haragudjatok,mamámhoz járok a klinikára,mèg nem èrtem haza se,kicsit rohanós pár napom van,holnap mèg dolgozok,de ha gondolja valaki,megcsinalhatja a csoportot! Sietek mèg haza!
2016. nov. 11. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!