Van kedvetek együtt izgulni? Babát tervezünk!
31/111 A kérdező kommentje:
Holnapi ovu hajráá!! :D
Remèlem az a másfèl napnyi kèsès mègse lesz,hanem pont jókor tudzok együtt lenni!
Na a jóstesztelès az ami szerintem nekem se való :D èn tuti megbolondulnèk tőle! :D állandóan azon járna az agyam,hogy na vajon most mit fog ma mutatni a teszt :D
Kedves utolsó! Remèlem tènyleg baba lesz Neked! Majd írj,hogy mit mondott az orvos!szurkolok!
Megjött 😞 így nehéz lesz jövő hónapban azt se fogom tudni mikor van peteérésem😞
2016. okt. 27. 09:30
33/111 A kérdező kommentje:
Oh,nagyon sajnálom! Próbáld ki az ovu tesztet! Vateráról nagyon olcsón lehet rendelni,egy próbát megèr :) èn is használtam,csak èn egy órát nem bírok ki úgy,hogy nem iszok,így sose volt elèg koncentrált a vizeletem. De az nagyon sok embernek segít! Hajrá,ne add fel! Sőt mèg uh-ra is mehetnèl! Új hónap,új remèny!
Sziasztok.én már majdnem 8 hetes vagyok. Van egy 18 hónapos fiam is. Csak követni akarlak titeket,olyan jó ilyen történeteket olvasni :-) Nekem 30 napos ciklusaim vannak, 10.napon tudtunk csak együtt lenni. A 27.ciklusnapon pozitívat teszteltem. Mindenkinek szorítok,és sikeres, termékeny hónapot kívánok :-D
2016. okt. 27. 16:56
Első vagyok. Köszönjük a szurkolást;) mi ma vágunk bele remelem! Nem vagyunk túl sűrűn együtt sajnos. Valahogy a páromat a meló engem a zsivány kislányom szív le teljesen estére és csak úgy bezuhanunk mind2en az ágyba:) ma van a 9.ciklus napom. Elkésve ugyan nem vagyunk, de ahhoz, h baba legyen nem ártana belehúzni:) drukk mindenkinek.
2016. okt. 27. 17:16
36/111 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti! Egyszer voltatok együtt? De jó Nektek! :) jó,hogy csatlakoztál hozzánk,èn szeretem olvasni azokat,akik már sikerrel jártak! :) boldog babavárást !
Első! Èn szurkolok a mai estètekèrt,ès sok energiát küldök , hogy legyen erőtök többet is együtt lenni a napokban! ;) ès hát nèzd,az előtted lèvőnek a 10. Ciklusnap volt jó,lehet ez a 9. Se rossz ám! :)
Igen,hát sajnos kórházos hónap volt. A fiammal egész szeptembert szinte kórházban töltöttük. Lisztérzékeny. Nekem soha nem félidőben van ovum. Most előbb volt félidőnél,fiamnál később :-) 8hkm
2016. okt. 28. 07:50
Sziasztok! Mi nekünk ez a 15. probálkozós honapunk, remélem sikerült most... Elkezdtem ebben a hónapban szedni a trimesztert is :) így csatlakoznék hozzátok :) 3 nap mulvára nem várom, én 25, párom 27 :)
2016. okt. 28. 08:06
39/111 A kérdező kommentje:
Lisztèrzèkeny? Szegèny! :( akkor így Neked is nehezebb azèrt a kajálásokat megoldani :(
Kedves utolsó! Jó,hogy itt vagy,szurkolunk Neked! Èn is nèzegettem már a Trimesztert,kíváncsi vagyok,mi a tapasztalatod majd vele,remèlem pozitív èlmèny ès teszt ;)
38-as válaszoló vagyok :) eddig semmi bajom,olvastam h valakinek a feje fáj tőle vagy épp megzavarja a ciklusát. Most fél éve állt be a ciklusom :) de nem hiszem h bezavarná, mert most először éreztem igazán ovus fájdalmakat :) a ciklus 14. napján pont, eddig ilyet nem is éreztem... :) Annyi tapasztalatom van a trimről, hogy gyorsan nő a hajam tőle és sokkal erősebb :) ami nem is rossz dolog valljuk be :)
2016. okt. 28. 08:57
Kapcsolódó kérdések: