Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van kedvetek együtt izgulni?...

Van kedvetek együtt izgulni? Babát tervezünk!

Figyelt kérdés
Köv.hètre várom az ovum, jó lenne akár többen is izgulni,bátorítani egymást! Ez a 4. Próbálkozós hónapunk,remèlem az utolsó is! :)
2016. okt. 25. 13:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

A rovid lutealis fazisos vagyok.

Mára nem vártam eddig sehol a menzesz, drukkoljatok, ha nem jon meg csutortokig akkor aznap reggel tesztelek, az lesz a 13.cnap. remelem nem fog megjonni! :) kivel miùjság?

Üdv LL!

2016. nov. 2. 01:44
 52/111 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

9es nem vagy egyedül!

A reggeli kávétól fordult fel a gyomrom, tegnap is ma is...

Na meg eddig mindig volt minimális folyásom mensi előtt, most olyan vagyok, mint a sivatag..

Nem akarom beképzelni, bár a melltartóimat lassan kinövöm, épp, hogy jók és a párom is megjegyezte, megnőttek a cicik.. (VÉÉÉGRE, úgyis mindiiig naaagy ciciket akartaam :D :D ) Mondjuk a fiamnál semmi tünetem nem volt, sőt a + teszt után sem. A 8. héttől hánytam, mint a lakodalmas kutya, a 12. hétig, addigra kiszáradtam és kórházba is feküdtem.. :( (de a cicim nem nőtt.. :( )

Megy a drukk Mindenkinek!

Bár én azon filóztam éppen, hogy beszerzek egy tesztet lassan..

Nézegettem egy két kalkulátort, mindegyik 3.-ra írja az első tesztelést. Szívem szerint már most tesztelnék, de nem akarok csalódni!!

9es te mikor akarsz tesztelni? :)

P.

2016. nov. 2. 06:22
 53/111 anonim ***** válasza:

Utolsó, hogy bírod ki, hogy ne tesztelj? :D

4es vagyok :)

2016. nov. 2. 06:23
 54/111 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! De jó olvasni Titeket! Tök izgi :D :D na,teszteltetek? :) megy a drukk ezerrel!!!!
2016. nov. 4. 18:35
 55/111 anonim ***** válasza:
Nekem 3nap keses utan megjott. De uj ciklus ùj remèny!:)
2016. nov. 4. 22:56
 56/111 anonim ***** válasza:

Szerdán lőttem egy tesztet, halvány, de ott a 2. Csík. Ma elkezdtem barnázni. Aggódom...

P.

2016. nov. 4. 22:58
 57/111 anonim ***** válasza:

Ma reggel clear blue digitális - ...

P.

:(

2016. nov. 5. 07:01
 58/111 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én November 10-én nem várom,addig nem tesztelek :-)

Nekem ez volt az első hónap próbálkozás :-)

(9-es)

2016. nov. 5. 08:03
 59/111 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Nem tudom már hanyas vagyok :D 10-11re nem várom,de eluralkodott rajtam a szerintem terhes vagyok gondolat :D :D szoval tüneteket vélek felfedezni magamon annak ellenére hogy tul korai lenne :/ csináltam egy tesztet ma,de bár ne tettem volna,látok második csíkot ha akarok...de most szerdáig nem tesztelek az biztos,remélem nem jön meg és "dicsekedhetek" a pozi tesztemmel :) mindenkinek so sikert kivánok!
2016. nov. 5. 08:49
 60/111 A kérdező kommentje:

A negatív teszteseknek fel a fejjel! Új hónap új remèny!

Halvány pozis!! Ha barnázol orvos azonnal! Tudom hogy mèg nem lát semmit,de hátha felítrvalamit! Vesztrni valód nincs! Szurkolok hogy minden rendben legyen!!

Utolsó! Bízom benne hogy jól látod a második csíkot,megy a drukk! Vègülis hamarabb is lehetett ovud :) èn 12-e körül nem várom,közel vagyunk egymáshoz! :)

2016. nov. 5. 13:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!