Van kedvetek együtt izgulni? Babát tervezünk!
Holnapra nem várom, ma veszek egy újabb tesztet aztán holnap elsütöm, ha + hívom a dokit, ha nem akkor majd jövő hónapban. :)
P.
Nem jutottam el tesztért, de a barnázás megszűnni látszik. Majd ma veszek egy tesztet, mára nem várom, drukkoljatok!
P.
1.és 6.vagyok.:)
Rég nem írtam nektek! Mindenkinek drukkolok akik mostanába tesztelnek és sikeres ujjabb hónapot kívánok azoknak akiknek nem sikerült..
Én 10nap múlvára nem várom:) ovum is lecsengett már (elvileg) meglátjuk, h sikeres volt e. :) asszem írtam, h ez az első hónapunk így nem leszek elkeseredve ha mégsem jönne össze. Bár én nem hőmérőzök meg ilyesmi.. Sziasztok!!
P! Na az jó ,ha kezd szűnni a barnázás,èn nagyon szurkolok! Bármi lesz is írj!!!
Kedves utolsó! Remèlem gyorsan eltelik Neked ez 10 nap,ès sikeres hónapot zártok,már így elsôre is! Megy a drukk ezerrel!!
Szia rovid lutealis szakaszos vagyok mostmar nevvel fogok irni a vègèn!:)
Most mult a menzeszem, jon a kovetkezo probalkozos hónapunk!
Udv Lilu!
Jó reggelt mindenkinek!
Jó dolognak tartom,hogy írjuk ki a nevünket,mert ezekbe a számozásba már bele zavarodunk :-)
Én Csütörtökre nem várom :-) De nálam még akkor se biztos semmi ha nem jön meg,mert pajzsmirigy beteg vagyok,így van amikor több időt késik a dolog,de majd meglátjuk :-)Azért bizakodó vagyok az első hónap után :-) Többieknek megy a drukk:-) Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!