Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van kedvetek együtt izgulni?...

Van kedvetek együtt izgulni? Babát tervezünk!

Figyelt kérdés
Köv.hètre várom az ovum, jó lenne akár többen is izgulni,bátorítani egymást! Ez a 4. Próbálkozós hónapunk,remèlem az utolsó is! :)
2016. okt. 25. 13:08
 61/111 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon közel :) te hogy érzed?Sikeres hónap lesz? Mikor tesztelsz?
2016. nov. 5. 15:23
 62/111 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mèg semmi különöset nem èrzek,talán mintha picit több folyásom lenne,de lehet ezt csak bemagyarázom magamnak, meg hát tudom,hogy mèg korai bármit is èrezni! Nem akarok hamarabb tesztelni,meg akarom várni,hogy egyáltalán kèsik e :)
2016. nov. 5. 21:54
 63/111 anonim ***** válasza:

Holnapra nem várom, ma veszek egy újabb tesztet aztán holnap elsütöm, ha + hívom a dokit, ha nem akkor majd jövő hónapban. :)

P.

2016. nov. 6. 11:52
 64/111 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok ,írj,hogy mi volt!
2016. nov. 6. 19:05
 65/111 anonim ***** válasza:

Nem jutottam el tesztért, de a barnázás megszűnni látszik. Majd ma veszek egy tesztet, mára nem várom, drukkoljatok!

P.

2016. nov. 7. 06:08
 66/111 anonim ***** válasza:

1.és 6.vagyok.:)

Rég nem írtam nektek! Mindenkinek drukkolok akik mostanába tesztelnek és sikeres ujjabb hónapot kívánok azoknak akiknek nem sikerült..

Én 10nap múlvára nem várom:) ovum is lecsengett már (elvileg) meglátjuk, h sikeres volt e. :) asszem írtam, h ez az első hónapunk így nem leszek elkeseredve ha mégsem jönne össze. Bár én nem hőmérőzök meg ilyesmi.. Sziasztok!!

2016. nov. 7. 07:37
 67/111 A kérdező kommentje:

P! Na az jó ,ha kezd szűnni a barnázás,èn nagyon szurkolok! Bármi lesz is írj!!!

Kedves utolsó! Remèlem gyorsan eltelik Neked ez 10 nap,ès sikeres hónapot zártok,már így elsôre is! Megy a drukk ezerrel!!

2016. nov. 7. 07:47
 68/111 anonim ***** válasza:

Szia rovid lutealis szakaszos vagyok mostmar nevvel fogok irni a vègèn!:)

Most mult a menzeszem, jon a kovetkezo probalkozos hónapunk!

Udv Lilu!

2016. nov. 7. 08:25
 69/111 anonim ***** válasza:

Jó reggelt mindenkinek!

Jó dolognak tartom,hogy írjuk ki a nevünket,mert ezekbe a számozásba már bele zavarodunk :-)

Én Csütörtökre nem várom :-) De nálam még akkor se biztos semmi ha nem jön meg,mert pajzsmirigy beteg vagyok,így van amikor több időt késik a dolog,de majd meglátjuk :-)Azért bizakodó vagyok az első hónap után :-) Többieknek megy a drukk:-) Anita

2016. nov. 7. 08:47
 70/111 anonim ***** válasza:
Sziasztok4 Ma teszteltem, 12. dpo, csont negatív. Megint nem jött össze.
2016. nov. 7. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!