Más is érzi úgy hogy sosem szeretne gyereket?
Egyszerűen nem tudom magam elképzelni anya szerepben! Igaz még csak 20 éves vagyok, de mióta élek úgy gondolom nem akarok gyereket. Aranyosak meg minden, de nekem nincs hozzájuk türelmem, a szülés fájdalma, a gyereknevelés, a viselkedésük egyszerűen taszítanak. Más is van így ezzel? Szerintem ez nem "természetes" dolog, hiszen dolgozni kéne bennem az anyai ösztönnek, de egyszerűen undorodom az egész gyerekvállalástól. Nincs párom és félek ha lenne hosszútávon és ő szeretne gyereket én pedig nem akkor ez a kapcsolatunk rovására menne.. Más is érez így? :S
Köszi a válaszokat!
Szia! Emiatt ne aggodj! Meg nagyon fiatal vagy, most meg nem tartod ezt fontosnak. Nincsen ezzel semmi gond. Van nekem is sok baratnom, akiket mar gyerekkoruk ota ismerek. Tobben is kozuluk igy voltak egeszen 25-26 eves korukig, aztan valahogy minden megvaltozott. :)
Majd megismerkedsz valakivel, a nagy O-vel es szerintem majd akkor fogod azt erezni, hogy de jo is lenne csaladot alapitani stb. Hidd el, igy lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!