15 éves terhes vagyok és 13 hetes. Sajnos később vettük észre így vetetni nem lehet. El tudnánk tartani édesapja dolgozik és mellettem áll. Én magántanuló lennék. A baj csak az hogy a gyermek édesapja az én édesanyám unokaöccse. A pici beteg lesz?
ma 18:17
Először is, ha nem tudod rendesen kezelni a telefonodat, akkor legyél figyelmesebb, szánjál rá időt, hogy olvasható választ írjál.
Másodszor, az ezotéria csoportba kellene némelyiketeknek írogatni. Kb ott vannak olyan szinten a jóslások, mint itt néhány válaszoló előre vetített jövőképe a leendő gyerekről.
Egész nívós társaság lehet a GYK-n, ha ennyi genetikus képes válaszolni.
Nalunk van egy cigany hazaspar. Rokonok.
Negybol harom gyerek fogyatekos lett, egy meghalt nemreg 40 evesen. Total leepult. Evekig pelenkaztak, etettek.
Azt kéne megérteni, hogy itt nagyobb a rokonsági fok, mint annál, hogy elveszed az anyádat, vagy a testvéredet, így marhára felesleges azzal riogatni, hogy biztosan egy teljes roncs lesz a gyerek. Illetve azon is sok függ, hogy milyen betegségekre hajlamos a család, milyen lappangó gének fordulnak elő.
Maga a szituáció tényleg gáz, de mi lenne, ha mondjuk a saját dédijeidről derülne ki hasonló? Képzeld, amikor még szűkebb volt kicsit a világ, akkor ez nem is volt olyan nagyon ritka.
Igen ez így igaz.
És ha ez veletek esett volna még mit szoltatok volna hozzá??
Vagy megtartjatok és orvos véleményét keritek ahogy én vagy a saját gyereketek gyilkosai lennetek??
Mellesleg a kicsi egészséges hála istennek.
És minden rokonom mellettem áll.
Senki élete nem fog tönkretenni.
Aki ennyire kritikus az menjen inkabb máshová embereskedik.
Koszonom annak aki értelmes válaszokat adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!