Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 éves terhes vagyok és 13...

15 éves terhes vagyok és 13 hetes. Sajnos később vettük észre így vetetni nem lehet. El tudnánk tartani édesapja dolgozik és mellettem áll. Én magántanuló lennék. A baj csak az hogy a gyermek édesapja az én édesanyám unokaöccse. A pici beteg lesz?

Figyelt kérdés
Kérdésem tehát mi lesz a gyermekemmel? Azt már tudom hogy meg kell szülnöm de vajon egészséges lesz? Emiatt aggódunk. Nem beszólásokra hanem segítségre tanácsokra van szükségem. A bajból és idegességből már van elég így is. Köszönöm előre is.

2016. okt. 16. 13:50
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Mielott barki beszolna. Bocsanat a hibakert. Meg uj a telefonom es akarhogy javitok automatikusan kijavit....😐
2016. okt. 29. 18:19
 42/51 anonim ***** válasza:
31%

ma 18:17

Először is, ha nem tudod rendesen kezelni a telefonodat, akkor legyél figyelmesebb, szánjál rá időt, hogy olvasható választ írjál.

Másodszor, az ezotéria csoportba kellene némelyiketeknek írogatni. Kb ott vannak olyan szinten a jóslások, mint itt néhány válaszoló előre vetített jövőképe a leendő gyerekről.

Egész nívós társaság lehet a GYK-n, ha ennyi genetikus képes válaszolni.

2016. okt. 29. 20:27
 43/51 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom te mekkora zseni vagy hogy egy 4 oraja vàsàrolt nèmetnyelvre beàllitott műszaki kütyüt azonnal perfekt kezeled...de gondolom te genetikus is vagy egyben....csak nem mertem leitni ennek az ovòdàs nőnek hogy elég sok szellemileg leépült embert isnerek rokoni sexelès miatt...ès tènyleg nem vagyok genetikus. Csak elèg sok mindent làttam màr az èletben ....sajnos....ès nem tùl szèp dol8g 15 èvesen pl szülni a sajàt rokonomtòl....de te utolsò gondolom te egy maga a tökèletessèg vagy aki soha az èletben nem hibàzott még! Birom az ilyen fafejeket...főleg egy 15 èvest arra buzdít hogy szüljön....
2016. okt. 29. 21:01
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk van egy cigany hazaspar. Rokonok.

Negybol harom gyerek fogyatekos lett, egy meghalt nemreg 40 evesen. Total leepult. Evekig pelenkaztak, etettek.

2016. okt. 29. 21:06
 45/51 anonim ***** válasza:
Azta, hogy mik nincsenek. Sajnálom szegény gyereket. Én csak azt nem értem, hogy terhességi tüneted nem volt? Ez már mindegy is. Reméljük, hogy nem lesz beteg.
2016. okt. 29. 22:52
 46/51 anonim ***** válasza:
0%

Azt kéne megérteni, hogy itt nagyobb a rokonsági fok, mint annál, hogy elveszed az anyádat, vagy a testvéredet, így marhára felesleges azzal riogatni, hogy biztosan egy teljes roncs lesz a gyerek. Illetve azon is sok függ, hogy milyen betegségekre hajlamos a család, milyen lappangó gének fordulnak elő.

Maga a szituáció tényleg gáz, de mi lenne, ha mondjuk a saját dédijeidről derülne ki hasonló? Képzeld, amikor még szűkebb volt kicsit a világ, akkor ez nem is volt olyan nagyon ritka.

2016. okt. 30. 20:24
 47/51 A kérdező kommentje:

Igen ez így igaz.

És ha ez veletek esett volna még mit szoltatok volna hozzá??

Vagy megtartjatok és orvos véleményét keritek ahogy én vagy a saját gyereketek gyilkosai lennetek??

Mellesleg a kicsi egészséges hála istennek.

És minden rokonom mellettem áll.

Senki élete nem fog tönkretenni.

Aki ennyire kritikus az menjen inkabb máshová embereskedik.

Koszonom annak aki értelmes válaszokat adott.

2016. nov. 2. 22:14
 48/51 anonim ***** válasza:
90%

Budos volt a tanulas, mi?

;)

2016. nov. 2. 22:31
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
Akinek csak ennyi esze van gondol8d hogy tanulna? Egyszerűbb az àllamon èlősködni màs adòjàbòl eltartatnia magàt.....gusztustalan az ilyen....ovodàs kis hül yegyerek mèg ès jàtsza a fejèt....akinek nincs annyi esze se hogy a saját gyereke èletèvel nem jàtszik arra szavak nincsenek..
2016. nov. 5. 17:44
 50/51 anonim ***** válasza:
Mi 48.000ft/gyerek költöttünk egy komplexebb vérvételre,mert a férjem felmenőinél voltak problémák.A vizsgálat szerint minden ok volt. Most van egy autista és egy egészséges gyerekem. A nőgyógyászom mondta,hogy sok betegséget a mai napig nem tudnak szűrni,vizsgálni. Röviden lutri. Diplomásoknak is van beteg gyereke.
2017. márc. 4. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!