Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 éves terhes vagyok és 13...

15 éves terhes vagyok és 13 hetes. Sajnos később vettük észre így vetetni nem lehet. El tudnánk tartani édesapja dolgozik és mellettem áll. Én magántanuló lennék. A baj csak az hogy a gyermek édesapja az én édesanyám unokaöccse. A pici beteg lesz?

Figyelt kérdés
Kérdésem tehát mi lesz a gyermekemmel? Azt már tudom hogy meg kell szülnöm de vajon egészséges lesz? Emiatt aggódunk. Nem beszólásokra hanem segítségre tanácsokra van szükségem. A bajból és idegességből már van elég így is. Köszönöm előre is.

2016. okt. 16. 13:50
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
71%

az anyám unokatestvere.

o az en gyermekem edesapja.

nekem o elméletileg masodunakatestverem.

vagy tevedek??

tényleg ez a legnagyobb gond, hogy az anyád unokatestrvére neked másodunokatesód-e?

Mert sokkal nagyobb baj, hogy most ba.szol el 3 életet.

2016. okt. 17. 17:07
 32/51 A kérdező kommentje:
igen az nagyon fontos a pici szempontjából hogy beteg lesz e vagy sem tudod???
2016. okt. 21. 20:39
 33/51 anonim ***** válasza:
70%
Es amikor henteregtel vele, akkor nem jutott a csoppnyi eszedbe, hogy verrokonok vagytok???
2016. okt. 21. 20:47
 34/51 anonim ***** válasza:
45%
Esz nelkul nem lehet gondolkozni...csak sexelni.....ennyi erovel barkivel ossze bujhattal volna a csaladbol... gyerek nem lesz egeszseges az tuti.
2016. okt. 22. 09:20
 35/51 anonim ***** válasza:
Ha tényleg semmi f.ngotok nincs a genetikához, akkor kár hozzászólni a témához.
2016. okt. 23. 15:22
 36/51 anonim ***** válasza:
Nah megjött ety okos tojàs....halljuk a tutit....gondolom te genetikai zseni vagy.....
2016. okt. 24. 06:58
 37/51 anonim ***** válasza:
79%
Maga a teny is gusztustalan! Rokonok! Felenk volt hasonlo. Mindket gyerek szellemi fogyatekos.
2016. okt. 24. 07:00
 38/51 A kérdező kommentje:

figyelj csak ide te "szellemi fogyatékos"!!!

voltunk doktornál és vérvétel segitsegevel megállapitotta hogy a pici egeszseges lesz!!

nesze neked okoskodás meg undorito az az undorito meg a szellemi fogyatekos aki ilyet mond.

ne a neten arcoskodj babám!!

2016. okt. 29. 12:50
 39/51 anonim ***** válasza:
86%

Mire jatszod magad?;)

Hogy meghagott egy rokon? Iden barnultatok?

Hanyinger.

2016. okt. 29. 13:13
 40/51 anonim ***** válasza:
78%
Azt az orvos nem most fogja megmondani h beteg lesz e vagy sem. Majd akkor derul ki ha megszuletuk es par eves lesz mar...ez a rokoni vergertozes ez egy alattomos betegseg sajnos. Es eöeg baj hogy vannak ilyen buta emberek alik kiteszok egy artalan gyerek eletet arra hogy vagy megmarad vagy nem....igazabol 2 dolog jutott eszembe....vagy ennyire kell a penz majd amit kaosz5a beteg baba utan vagy menekulsz otthpnrol es felaldozol akar egy eletet.....ha idosebb lennel tobb eszed lenne...de egyenlore obodasoknak nem is engednem a szulest...lekorlatoznam 18 ebes korra hogy tenyleg majdnem felnotz esszel gpndolhassak at egy gyermek eletet. Mert aztan most nagy a szerelem. De majd ha jonnek a bajok. Ha beteg a pici. A pasi elhagy. A hyerekkel ki lesz? Mi lesz? Mit fogsz egyedul csinalni? Allas nelkul szakma nelkuö iskola nelkul....ezek mind kellenwk az elethez...de aki meg alig elt....egy tapasztalatöan ovodas....jezusom....
2016. okt. 29. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!