15 éves terhes vagyok és 13 hetes. Sajnos később vettük észre így vetetni nem lehet. El tudnánk tartani édesapja dolgozik és mellettem áll. Én magántanuló lennék. A baj csak az hogy a gyermek édesapja az én édesanyám unokaöccse. A pici beteg lesz?
Figyelt kérdés
Kérdésem tehát mi lesz a gyermekemmel? Azt már tudom hogy meg kell szülnöm de vajon egészséges lesz? Emiatt aggódunk. Nem beszólásokra hanem segítségre tanácsokra van szükségem. A bajból és idegességből már van elég így is. Köszönöm előre is.2016. okt. 16. 13:50
31/51 anonim válasza:
az anyám unokatestvere.
o az en gyermekem edesapja.
nekem o elméletileg masodunakatestverem.
vagy tevedek??
tényleg ez a legnagyobb gond, hogy az anyád unokatestrvére neked másodunokatesód-e?
Mert sokkal nagyobb baj, hogy most ba.szol el 3 életet.
32/51 A kérdező kommentje:
igen az nagyon fontos a pici szempontjából hogy beteg lesz e vagy sem tudod???
2016. okt. 21. 20:39
33/51 anonim válasza:
Es amikor henteregtel vele, akkor nem jutott a csoppnyi eszedbe, hogy verrokonok vagytok???
34/51 anonim válasza:
Esz nelkul nem lehet gondolkozni...csak sexelni.....ennyi erovel barkivel ossze bujhattal volna a csaladbol... gyerek nem lesz egeszseges az tuti.
35/51 anonim válasza:
Ha tényleg semmi f.ngotok nincs a genetikához, akkor kár hozzászólni a témához.
36/51 anonim válasza:
Nah megjött ety okos tojàs....halljuk a tutit....gondolom te genetikai zseni vagy.....
37/51 anonim válasza:
Maga a teny is gusztustalan! Rokonok! Felenk volt hasonlo. Mindket gyerek szellemi fogyatekos.
38/51 A kérdező kommentje:
figyelj csak ide te "szellemi fogyatékos"!!!
voltunk doktornál és vérvétel segitsegevel megállapitotta hogy a pici egeszseges lesz!!
nesze neked okoskodás meg undorito az az undorito meg a szellemi fogyatekos aki ilyet mond.
ne a neten arcoskodj babám!!
2016. okt. 29. 12:50
39/51 anonim válasza:
Mire jatszod magad?;)
Hogy meghagott egy rokon? Iden barnultatok?
Hanyinger.
40/51 anonim válasza:
Azt az orvos nem most fogja megmondani h beteg lesz e vagy sem. Majd akkor derul ki ha megszuletuk es par eves lesz mar...ez a rokoni vergertozes ez egy alattomos betegseg sajnos. Es eöeg baj hogy vannak ilyen buta emberek alik kiteszok egy artalan gyerek eletet arra hogy vagy megmarad vagy nem....igazabol 2 dolog jutott eszembe....vagy ennyire kell a penz majd amit kaosz5a beteg baba utan vagy menekulsz otthpnrol es felaldozol akar egy eletet.....ha idosebb lennel tobb eszed lenne...de egyenlore obodasoknak nem is engednem a szulest...lekorlatoznam 18 ebes korra hogy tenyleg majdnem felnotz esszel gpndolhassak at egy gyermek eletet. Mert aztan most nagy a szerelem. De majd ha jonnek a bajok. Ha beteg a pici. A pasi elhagy. A hyerekkel ki lesz? Mi lesz? Mit fogsz egyedul csinalni? Allas nelkul szakma nelkuö iskola nelkul....ezek mind kellenwk az elethez...de aki meg alig elt....egy tapasztalatöan ovodas....jezusom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!