Lefeküdtem a barátommal használltunk gumit elvette a szüzességem vérzett lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
Lefeküdtünk előtte húztunk fel gumit. Aztán próbállta óvatosan csinállni de nem sikerült elvette elkezdett vérezni egy kicsi idelyig kelett még csinállnunk nem? Azután már kivette megtöröltem a vért. Ez volt az első. Lehetek terhes?2016. okt. 16. 07:13
1/7 anonim válasza:
Ez tudományosan megalapozott kérdés volt. Az eredményt pár héten belül megtudod.
Utána foglalkozz a diszlexiáddal is.
2/7 anonim válasza:
Na ezt kezd elorol .
Hanyadikos vagy ? 6-7 ?
3/7 anonim válasza:
Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy.
4/7 anonim válasza:
Bármikor bármelyik nő lehet terhes, aki szexel, még ha védekezik akkor is. Nincs 100%-os biztonság. Más kérés, hogy az esély csekély. Ismerek olyat, aki gumi mellett született meg. Olyat is hallottam, aki fogamzásgátló mellett szült.
5/7 anonim válasza:
Szuzesseg elvesztese sok esetben verzessel jar még ha ovatosan is csinaljak. Az ovszee kozel 100%-os biztonsagot ad, jol tettetek h hasznaltatok! Nem hinnem, h terhes vagy.
6/7 anonim válasza:
Lehet nekem van szovegertelmezesi problemam vagy mi???
En nem ertem ezt a kivette, betette, meg igy verzik meg ugy, elvette, nem vette....
7/7 anonim válasza:
Lehetsz, kérdező. Ennyi ésszel akármi is lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!