Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 éves terhes vagyok és 13...

15 éves terhes vagyok és 13 hetes. Sajnos később vettük észre így vetetni nem lehet. El tudnánk tartani édesapja dolgozik és mellettem áll. Én magántanuló lennék. A baj csak az hogy a gyermek édesapja az én édesanyám unokaöccse. A pici beteg lesz?

Figyelt kérdés
Kérdésem tehát mi lesz a gyermekemmel? Azt már tudom hogy meg kell szülnöm de vajon egészséges lesz? Emiatt aggódunk. Nem beszólásokra hanem segítségre tanácsokra van szükségem. A bajból és idegességből már van elég így is. Köszönöm előre is.

2016. okt. 16. 13:50
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
67%
Orvosnak mondd ezt el mindenképpen, genetikára fog küldeni. Kórházban dolgoztam és ott volt egy másodunokatesójától terhes nő. Genetikai követésre kellett járnia, szerencsére egészséges babája lett. Próbálj lenyugodni és beszélj az orvossal!
2016. okt. 16. 15:33
 12/51 anonim ***** válasza:
51%

Én úgy emlékszem a nagybácsi-unokahúg és nagynéni-unokaöcs páros a legkockázatosabb a beteg gyerek szempontjából.

Ennek ellenére a genetika jóval bonyolultabb ennél úgyhogy vagy beteg lesz vagy nem. Majd kiderül.

Mindenesetre remélem hogy kamu a kérdés. Ha mégsem akkor nagyon csúnyán elcseszted a saját és a gyereked életét is.

2016. okt. 16. 15:54
 13/51 anonim ***** válasza:
Hatásvadász!!!
2016. okt. 16. 16:31
 14/51 A kérdező kommentje:

az anyám unokatestvere.

o az en gyermekem edesapja.

nekem o elméletileg masodunakatestverem.

vagy tevedek??

2016. okt. 16. 16:52
 15/51 anonim ***** válasza:
59%

Az orvosnak mindenképp mondd el. Valószínűleg több genetikai vizsgálat lesz, de kicsi az esélye, hogy gond legyen.

(A törvény elsőfokú unokatestvérek házasságát is engedélyezi, így ott sem számítanak komolyabb genetikai defektre, hiszen benne van a pakliban, hogy ha házasodnak, gyerekek is lesznek.)

De tényleg fontos, hogy az orvossal legyél őszinte, egyébként nem tud segíteni!

2016. okt. 16. 16:55
 16/51 anonim ***** válasza:
57%

A dátumok tisztázására:

Mivel kiskorú vagy, 18 hetes korig megszakíthatod a terhességet. Számíts arra, hogy indukált vetélés lesz, azaz gyakorlatilag meg kell szülnöd a babát.

Ha genetikára mész, igyekezz! 24 hetes korig lehet megszakítani a terhességet, ha a magzat genetikai károsodásban szenved. Viszont a mintavétel időpontkéréséhez, a minta elemzéséhez, esetleges kitenyésztéséhez idő kell (az amniocentézis tenyésztési ideje akár 3-4 hét is lehet).

2016. okt. 16. 17:02
 17/51 anonim ***** válasza:
20%
Bocs, de ha a gyermeked apja egy felnőtt férfi, akkor ez nem pedofília? Még csak 15 vagy, egy gyerek!
2016. okt. 16. 17:26
 18/51 anonim ***** válasza:
76%
Jezusom....gyereknek gyerek...hogy az istenbe jutott egyaltalan eszedbe meg a sex? Vetesd el....szornyu hogy egyaltalan eszedbe jutott az is hogy megtartod...hacsak nem te is arra hajazol hogy majd az allam eltart mint a tobbi sotetebb embert....gusztustalan.....
2016. okt. 16. 18:11
 19/51 anonim ***** válasza:
63%

Elmeletileg: 9 hetig mi a sz@r tortent, hogy nem vetted eszre a terhesseget? Amugy gondolom voltal orvosnal, aki megallapitotta, hogy 13 hetes vagy?!

Ha ez igaz, miert nem kerdezted meg a dokit errol???

Mindegy, egy szo mint 100, ez kamu ugy ahogy van!

2016. okt. 16. 21:38
 20/51 A kérdező kommentje:

egyáltalan nem kamu.

a terhesseg alatt erdekes de megvolt es ezert nem vettuk eszre az orvos is azt mondta o sem erti mi volt azde 13 hetes vagyok ezt megallapitotta...

aki kamunak az lepjen tovabb es egyszeruen ne foglalkozzon ezzel és fogja be a szajat ne a neten adja magat...

senki nem kivancsi ra..

2016. okt. 16. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!