Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » HA 1 honapos terhes vagyok és...

HA 1 honapos terhes vagyok és szakiskolába járok mikortól lehet kérni a magántanuloi jogviszonyt?

Figyelt kérdés
Illetve lehet ugy kérni, hogy átnyúló jövö évre, mivel kb szeptemberben szülök ezért oktober elejéig szeretnénk. És anyukám szeretné, ha minél hamarabb lehetne mert elég sokat vagyok rosszul és ezért akarjuk mielöbb h ne legyen ezüsttel hiányzás. Illetve közölt kell kérni és hányadikhhónaptól adják meg?

2014. jan. 31. 14:10
 1/7 A kérdező kommentje:
*Ezért
2014. jan. 31. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
megis hany eves vagy, hogy szakiskolaba jarsz es 1 honapos terhes vagy...? nem lehet, hogy esetedben megsem kene megtartani azt a gyereket?
2014. jan. 31. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Az orvos ír egy szakvéleményt, amit anyukád csatol egy magántanulói jogviszonyos kérvényhez.

Ezt elkülditek vagy beviszitek az iskolába az igazgatónak és a "rendkívli" helyzetre hivatkozva boci szemekkel kéritek, hogy engedélyezze.

Egyébként engedélyezni fogják, mert 18 év alatt nem szeretnek az iskolák terhes leányzókat példának állítani a többi gyermek elé.

A magántanulói jogviszonyod x naptól (amikortól engedélyezi) élni fog. A többit (óráraj árás, vizsgák) meg az iskolai jogszabályok szerint fog történni. Tehát, leültök megbeszélni az ofőddel és az igazgatóval 4-ben, hogy mi hogyan fog ezután történni.

Következő évre meg maximum újra kérvényezitek az előző évi m.tanulói jogviszonyt. Vagy a mostaniba írjátok bele, hogy a jövőévi tanévet is így szeretnéd folytatni.

2014. jan. 31. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
szia. en voltam magantanulo terhessegem alatt es csak abban az esetben lehetsz magantanulo ha veszelyeztetett terhes vagy es van rola papirod. 2*kell bemenned a vizsgara es ennyi. remelem segitettem :) boldog baba varast:)
2014. jan. 31. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Kérj egy papírt a dokitól,hogy veszélyeztetett vagy. Én csak annyit mondtam,ogy kéne papír a magántanulóihoz, egyből írta,hogy veszélyeztetett vagyok. Én személyesen adtam át az igazgatónőnek, a gyorsabb elbírálásért...Még aznap kimondta, hogy magáántanuló vagyok.
2014. jan. 31. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ha szeptemberben szülsz akkor oktoberben még nagyon nem fogsz tudni suliba járni.

Amugy meg egy honap az azt jelenti 4 hetes. Szal még csak épp késik 1 napot. Meg kéne várni a 12. hetet hogy egyáltalán egészséges e megmarad e stb. 4 hetesen már rosszul vagy? az ritka. Volt egy évfolyamtársam bár ő 18lett mire szült, ő már kb a 6-7 honapban ment csak magánba mert nem birt suliba járni akkora volt a pocakja. Szülés után 6 hpnapot volt otthon a picivel és félévtől érettségiig járt az utolso évben.

2014. jan. 31. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
"Illetve közölt kell kérni és hányadikhhónaptól adják meg?" Mit kell kérni????
2014. jan. 31. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!