Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki megkerdi h mennyi...

Ha valaki megkerdi h mennyi idős terhes vagyok akkor mit mondjak, hogy értse is?

Figyelt kérdés
Holnap mehyek dokihoz és ha jol számoltam akkor 12 hetes és 4napos leszek.akkor ha jol tudom akkor az mar a 13hét,ugye?segítsetek kérlek. Egy kezdő kismama!

2014. jan. 30. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Én mindig az aktuális kort mondtam, amit már betöltöttem. Tehát én 12hét 4 naposan azt mondtam hogy 12 hetes vagyok, 13 hetes és 1 naposan meg már 13 hetet mondtam.
2014. jan. 30. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

nem kell neki semmit mondanom. Az utolsó menstruációdat fogja megkérdezni. Erre feleld neki az utolsó menstruációd első napját.

És ő ebből ki fogja számolni hány hetes és hány napos vagy egy kalkulátor vagy kézi naptár segítségével. Nem neked kell számolgatni :) boldog babavárást!

2014. jan. 30. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
*mondanod
2014. jan. 30. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem, a betöltött hét számít. Tehát most 12 hetes terhes vagy.
2014. jan. 30. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A doki kiszámolja, ismerősöknek barátoknak én mindig a betöltött hetet mondtam (esetedben 12hét) vagy azt hogy éppen hányadik hónapban vagyok,mert a hetekre rendszerint visszakérdeztek,hogy az hány hónap?
2014. jan. 30. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Nekem minden alkalommal megkérdezte a körzetis, h hetes vagyok. Az utolsó mensit ritkán kérte. És igen, mindig mindenhol a már betöltött hét számát kell mondanod. Te csak 13hét 0naptól leszel 13hetes. 12hét 6napig még 12hetesnek számítol.

Én 39hét 6naposan szültem, tehát 1nappal a kiírt előtt. Mégis azt írták a papíromra, h idő előtti burokrepedés volt (elfolyt a magzatvizem), mivel nem töltöttem még be a 40et. :-)

2014. jan. 30. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
* h hány hetes vagyok.
2014. jan. 30. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!