15 éves terhes vagyok és 13 hetes. Sajnos később vettük észre így vetetni nem lehet. El tudnánk tartani édesapja dolgozik és mellettem áll. Én magántanuló lennék. A baj csak az hogy a gyermek édesapja az én édesanyám unokaöccse. A pici beteg lesz?
Meg azt nem ertem ha megvolt, akkor megis honnan gondoltad, hogy esetleg terhes vagy?
Masik, most vagy beteg lesz vagy nem. Mit teszel ha itt mindenki azt mondja egyontetuen, hogy igenis beteg lesz??? Elhiszed nekunk? Millio meg 1 ember maszkal a vilagban, megis miert egy rokonnal kell osszefekudni?
mert nem a szexen jart az eszem hanem szerelmesek lettunk majdnem meghalt miattam a baratom..
lehet hogy te csak a szaporodason gondolkodsz nem pedig a rendes szerelmen de en nem...
Szerelem??? Majd elmúlik.
15 évesen még azt hiszed, örökké tart!
Kibakartad nyírniba csávód vagy mi ez a szr duma,h majdnem.meghalt miattad? Vagy öngyi lett volna és ezért engedted,h gumi nélkül megqrjon?
Szia!
Ami tény, hogy nagyon fiatalon lettél terhes, a te felelőtlenséged is, de a párod részéről érthetetlen ez az egész. Elvileg ő egy érettebb férfi, tisztában kellett volna lennie a következményekkel. A másik rész, véleményem szerint felléphet genetikai probléma, de mivel nem egyenesági rokon az apa, ezért kisebb a valószínűség. Magántanulóként elég nehéz lesz tanulnod a pici mellett, még akkor is, ha van segítséged! Amennyiben van rá lehetőséged, beszéld meg az iskolával, hogy 2-3 hetente bemennél vizsgázni!
Nem is az a megdöbbentő, hogy lefeküdtetek, hanem hogy miért jöttetek össze, és hogy egy felnőtt férfi hogy lehet ennyire felelőtlen, hogy ezt az egészet egyáltalán lehetővé tette.
Aktuál hír:
Itt egy cikk. Ha ő a szülőd unokatestvére, akkor tippre <5% a komolyabb rendellenesség valószínűsége , de akkor is nagy felelőtlenség. A gyereked sokkal fontosabb, mint egy pár hónapos kapcsolat, és még ha teljesen egészséges is lesz, többszörösen meg lesz bélyegezve a saját életétől függetlenül.
Minden esetre nem kell rögtön az elvetetésre gondolni, nem olyan régen ez még viszonylag elfogadott volt a zártabb közösségekben.
Szerintem itt nem a genetika kell, hogy elsődleges szempont legyen (persze ha az előzetes vizsgálatok ki nem szűrnek valamit), mert az jelen esetben sokadlagos tényező. Azt kell átgondolni, hogy a család támogat-e, illetve hogy van-e akkora bizalmad a társadban, hogy 15 év múlva is teljes bedobással támogat, illetve hogy pénzügyileg képesek lesztek-e kijönni a dologból.
Egyébként nem kéne egyből abortusszal. Az orvoshoz elmegy, megmondja milyen kockázattal számoljanak, ezután a pár felelőssége mérlegelni.
Egyrészt a nagyon súlyos rendellenességeket már elfogadhatóan tudják szűrni, másrészt pedig ez már kellően nagy "rokonsági fok" ahhoz, hogy ne rögtön egy testvéri/gyerek-szülő kapcsolathoz viszonyítsunk.
Itt inkább az a fő kérdés, hogy 16 éves korában úgy érzi, képes-e bevállalni, vagy sem.
nás páng
köszönöm szépen a segitseget.
végre egy ertelmes valaszt kaptam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!